menu

Omgekeerde Osmose met de ROHD Serie

HomeOmgekeerde Osmose met de ROHD Serie
HomeOmgekeerde Osmose met de ROHD Serie
Nederlands

Voor een aantal commerciële toepassingen worden er heel hoge eisen gesteld aan de kwaliteit van het gebruikte water. Onder meer in de horeca, in labo’s en ziekenhuizen, in carwashes en bij fabrikanten van elektrische componenten wordt er gebruik gemaakt van osmosewater, dus water van een heel hoge zuiverheid. Het EcoWater gamma voor omgekeerde osmose beantwoordt aan die behoefte. Onze modellen leveren water van topkwaliteit, op maat van uw onderneming.

Omgekeerde osmose in uw onderneming

Zuiver water is levensnoodzakelijk en eveneens essentieel voor een aantal verschillende commerciële toepassingen. De EcoWater ROHD-serie verzorgt de dagelijkse toevoer van zuiver water voor een aantal kleine tot middelgrote bedrijven, dankzij de technologie van omgekeerde osmose

Horeca, labo’s, fabrikanten van elektrische componenten en ziekenhuizen maken allen gebruik van de ROHD-serie om zowel hun waterkwaliteit als de levenskwaliteit voor hun klanten te verbeteren. 

De EcoWater ROHD-serie produceert dit hoogwaardige water en wordt in onze magazijnen van begin- tot eindproduct geassembleerd. 

Osmose inverse pour professionels avec le ROHD-4000

De ROHD-4000

De ROHD-4000 is onze oplossing voor grotere debieten. De belangrijkste voordelen zijn:

  • Compleet. Geleverd inclusief intervalspoeling en geleidbaarheidsmeting.
  • Gebruiksklaar. Afgetest in de fabriek en klaar voor montage.
  • Gebruiksvriendelijk. Display voor aflezen van de nodige info.
  • Bedrijfszeker. Vervaardigd uit hoogwaardig materiaal, juiste keuze van membranen.
Osmose inverse pour professionels avec le ROHD-SB

De ROHD-SB

Bovenop de voordelen van de ROHD-4000, is de ROHD-SB compact. Samen met haar inox casing is dit osmose apparaat dus uitermate geschikt voor horeca-toepassingen.

De ROHD-SB wordt vaak ingezet om vaat- en glazenwassers te voeden, maar wordt nog steeds ingezet in ziekenhuizen, als het gevraagde debiet beperkt is. 

Hieronder ziet u een video van de assemblage van een ROHD-SB in ons magazijn. Dit toestel werd ingezet in een ziekenhuis, om een centrale sterilisatie afdeling te voeden.

Omgekeerde osmose met de ROHD Compact+ van EcoWater

De ROHD Compact+

De ROHD Compact+ is ons kleinste toestel voor de productie van osmosewater. Ondanks het klein formaat is dit een zeer performant toestel dat bovendien gemakkelijk te onderhouden is.

Het is het meest geschikt voor glazenwassers en in labo's, maar kan voor alle toepassingen waarbij het gevraagde debiet beperkt is (125-150 liter per uur) ingezet worden.

Bent u geïnteresseerd in een offerte voor omgekeerde osmose, wenst u meer info, of een gesprek met een van onze specialisten? Vult u dan het contactformulier hieronder in. 

MEER INFORMATIE OF EEN OFFERTE?

Contact form pro

EcoWater Systems Europe NV deelt deze gegevens nooit met derde partijen. Uw gegevens worden enkel gebruikt om te beantwoorden aan uw vraag. Voor meer informatie kan u ons privacybeleid raadplegen.