menu

Nederlands
Nederlands

Your Water. Perfected.

Waterverzachters van EcoWater zorgen voor het zacht en zuiver water dat u verdient

Bespaar tot €650 per jaar

Meer weten?

Waterverzachters

Dankzij een waterontharder geniet u van het comfort van zacht water in het hele huis.

Details

Drinkwatersystemen

Lekker, gezond drinkwater komt dankzij EcoWater Systems gewoon uit de kraan.

Details

Grondwater

Heeft u een geboorde put voor grondwater? Wij kunnen het behandelen! 

Details

Nederlands

Professionelen en grootverbruikers

Behandel het water in uw professionele infrastructuur, kantoorgebouw of appartementsgebouw met ons commercieel en industrieel gamma.

Nederlands

Vakkundig onderhoud, herstelling en zoutlevering via 0800 99 599 of ons contactformulier.

In de kijker

Voor we van wal steken, is het belangrijk dat we een onderscheid maken tussen het water in je  CV-circuit en je sanitaire warm water. Het CV-circuit is een afgesloten circuit, met het water dat...

Als gevolg van onze inspanningen om onze service naar de klanten steeds te verbeteren, kunnen onze particuliere klanten vanaf nu hun onderhoud online inboeken.

Als fabrikant van waterverzachters ligt het voor de hand dat we alle voordelen van een waterverzachter van de daken schreeuwen. Een van die genoemde voordelen is dat zacht water beter zou zijn...

Wij krijgen geregeld vragen over wat je wel en niet mag doen met je waterverzachter als je op vakantie vertrekt. Dus, voor alle vakantiegangers onder jullie, even een overzichtje.

Daar sta je dan, in de toonzaal, klaar om de badkamer of keuken van je dromen te bestellen. Je hebt het helemaal uitgekiend, de perfecte balans tussen modern, strak design en tijdloze klasse. Het...

Klantenervaringen

Mevrouv V. uit Halle:

Ieder jaar krijgt mijn toestel een flink onderhoud, door de technieker. Vandaar dat het lang mee gaat, zo ook voor mijn andere toestellen, zoals vaatwasser & wasmachine! Een echte aanrader!

Mr D. uit Grimbergen:

Ik ben heel tevreden van onze waterverzachter, het zachte water is echt een plezier voor de huid. Een absolute aanrader! 

Mevrouw M. uit Drongen:

De plaatsing was echt heel proper gedaan, zowel bij ons als bij de buren. De plaatser was heel vriendelijk. Ik ben echt supercontent!