menu

Nederlands
Nederlands

Your Water. Perfected.

Waterverzachters van EcoWater zorgen voor het zacht en zuiver water dat u verdient

Bespaar tot €650 per jaar

Meer weten?

Waterverzachters

Dankzij een waterontharder geniet u van het comfort van zacht water in het hele huis.

Details

Drinkwatersystemen

Lekker, gezond drinkwater komt dankzij EcoWater Systems gewoon uit de kraan.

Details

Grondwater

Heeft u een geboorde put voor grondwater? Wij kunnen het behandelen! 

Details

Nederlands

Professionelen en grootverbruikers

Behandel het water in uw professionele infrastructuur, kantoorgebouw of appartementsgebouw met ons commercieel en industrieel gamma.

Nederlands

Vakkundig onderhoud, herstelling en zoutlevering via 0800 99 599 of ons contactformulier.

In de kijker

Plant u een nieuwe badkamer, heeft u net een nieuwe badkamer geïnstalleerd, of bent u nog aan het dromen ervan? Hier zijn alvast vijf redenen om een waterverzachter te overwegen bij uw project!...

Droomt u van een nieuwe keuken, bent u aan het plannen, of heeft u net een nieuwe keuken geïnstalleerd? Hier zijn vijf redenen om een waterverzachter te overwegen bij uw project!

In dit artikel proberen we u wegwijs te maken in de verschillende types van waterverzachters en halen we de factoren aan die bepalen welk type toestel geschikt is voor uw situatie.

Wij brachten een aantal veelgestelde vragen over waterbehandeling samen, en geven er een helder, eerlijk en onderbouwd antwoord op. In dit artikel behandelen we de volgende vragen:

Investeren in een waterontharder, levert dat - naast zacht water - ook iets op? Volgens Aqua Belgica, de Belgische Federatie voor waterbehandeling, is dat absoluut het geval. 

Op basis van...

Er circuleren veel mythes over waterverzachters en over het ontharden van water in het algemeen. Wij hebben een aantal mythes samen gebracht, die we weerleggen op basis van informatie uit...

Klantenervaringen

Mevrouv V. uit Halle:

Ieder jaar krijgt mijn toestel een flink onderhoud, door de technieker. Vandaar dat het lang mee gaat, zo ook voor mijn andere toestellen, zoals vaatwasser & wasmachine! Een echte aanrader!

Mr D. uit Grimbergen:

Ik ben heel tevreden van onze waterverzachter, het zachte water is echt een plezier voor de huid. Een absolute aanrader! 

Mevrouw M. uit Drongen:

De plaatsing was echt heel proper gedaan, zowel bij ons als bij de buren. De plaatser was heel vriendelijk. Ik ben echt supercontent!