menu

Nederlands
Nederlands

Your Water. Perfected.

Waterverzachters van EcoWater zorgen voor het zacht en zuiver water dat u verdient

Bespaar tot €650 per jaar

Meer weten?

Waterverzachters

Dankzij een waterontharder geniet u van het comfort van zacht water in het hele huis.

Details

Drinkwatersystemen

Lekker, gezond drinkwater komt dankzij EcoWater Systems gewoon uit de kraan.

Details

Grondwater

Heeft u een geboorde put voor grondwater? Wij kunnen het behandelen! 

Details

Nederlands

Professionelen en grootverbruikers

Behandel het water in uw professionele infrastructuur, kantoorgebouw of appartementsgebouw met ons commercieel en industrieel gamma.

Nederlands

Vakkundig onderhoud, herstelling en zoutlevering via 0800 99 599 of ons contactformulier.

In de kijker

Tot voor kort hadden waterverzachters maar 1 taak, het verwijderen van kalk in het water. Sinds EcoWater eVOLUTION ontharders een WiFi module hebben, zijn deze toestellen een belangrijk hulpmiddel...

Doorgaans spreken we over water besparen tijdens de zomermaanden. Toch stellen we je een paar ideëen en innovaties voor die je kunnen helpen met water besparen, niet enkel tijdens de zomerperiode...

Wij hebben zeven lifestyle weetjes over waterverzachters op een rij gezet. Een aantal ken je waarschijnlijk al, anderen misschien niet.

Wil je erachter komen welke het zijn? Lees hieronder...

Aqua Belgica, de Belgische Federatie voor waterbehandeling, berekende, op basis van cijfers van het NIS, dat een Belgisch gezin van 4 personen op jaarbasis tot 650 euro kan uitsparen door het...

Klantenervaringen

Mevrouv V. uit Halle:

Ieder jaar krijgt mijn toestel een flink onderhoud, door de technieker. Vandaar dat het lang mee gaat, zo ook voor mijn andere toestellen, zoals vaatwasser & wasmachine! Een echte aanrader!

Mr D. uit Grimbergen:

Ik ben heel tevreden van onze waterverzachter, het zachte water is echt een plezier voor de huid. Een absolute aanrader! 

Mevrouw M. uit Drongen:

De plaatsing was echt heel proper gedaan, zowel bij ons als bij de buren. De plaatser was heel vriendelijk. Ik ben echt supercontent!