66 % des Belges paient l’eau qu'ils boivent bien trop cher. Et vous ?
 

66% van de Belgen betaalt te veel voor drinkwater.

Jij ook?

Filter & bespaar:

De Belg is een van de grootste drinkers van flessenwater ter wereld. Ons kraanwater heeft niet het beste imago en bokst op tegen vele voordelen. Nochtans is het water uit je kraan van prima kwaliteit én kan het je veel geld opleveren. Wanneer jij en je gezin switchen van flessenwater naar kraanwater besparen jullie maar liefst €1285 per jaar. Welk extra reisje maak jij hiermee?

3 voordelen van kraantjeswater

Voor jezelf

Voor jezelf

Sleuren met flessenwater is verleden tijd. Bovendien raakt kraanwater nooit op, het is er gewoon elk moment van de dag. Lekker handig.

voor je portefeuille

Voor je portefeuille

Drink je 1 liter water per dag en schakel je over van flessenwater naar kraanwater? Dan bespaar je minstens 200 euro per jaar.

voor de planeet

Voor de planeet

Kraantjeswater stroomt zonder verpakking of transport bij jou thuis naar binnen, dit maakt het de meest ecologische keuze.

Is kraanwater schadelijk?

Kraantjeswater bestaat grotendeels uit puur water, aangevuld met mineralen zoals calcium, magnesium en chloor. Soms kunnen ongewenste zaken, zoals medicijnresten of industriële stoffen als PFAS erin sluipen.

Maar geen paniek. Deze concentraties worden streng gecontroleerd.

Echter zijn er binnen deze controles kleine marges. Daarom kan kraanwater in de ene plaats meer kalk bevatten en anders smaken. Dit los je makkelijk op door je water te filteren.

Maar … kraanwater smaakt zo vies.

De hoeveelheid mineralen in water bepaalt de smaak en hardheid en verschilt naargelang je woonplaats: Ruikt of smaakt jouw water vies? Dan bevat jouw water een hoge concentratie aan chloor.

Heb je last van kalkaanslag op je kranen of toestellen? Dan bevat jouw water een hoge concentratie aan magnesium en calcium.

Gelukkig kan jij deze stoffen te baas zijn, door je kraantjeswater extra te filteren.


Vraag een offerte aan


Waarom 93% van onze klanten Ecowater aanbeveelt

1. Jouw contactpersoon is niet Janneke of Mieke.

Ze heten Lesley en Katrien. Van 9u - 17u staan ze voor jou klaar. Vul simpelweg dit formulier in en ze beantwoorden jouw vraag.

2. Zelfs na 17u kan je bij ons terecht.

Niet bij Lesley en Katrien, hun werkdag zit er dan op. Zij geven de fakkel door aan Roel, Nicky en Tom. Is er iets mis met je toestel? Zij staan voor je klaar.

3. Een waterdichte tevredenheidsgarantie.

93% van onze klanten zijn tevreden. Daar zijn we trots op. Helaas gaat het soms eens minder. Maar ook dan zoeken wij mee naar een oplossing op maat.

Wat zit er in mijn water?

Smaakt jouw water raar? Ruikt het vreemd? Dat is niet normaal, en wij kunnen helpen.

Bekijk de meest voorkomende waterproblemen