Grondwater regenwaterbehandeling
 

Regenwaterbehandeling

Ook voor ondernemingen

Hoe gaat het in zijn werk

Na een eventuele voorfiltratie, wordt het water gefilterd met een oplossing met actieve kool. Deze gaat alle zwevende deeltjes verwijderen, maar ook eventuele geuren en de kleuren van uw regenwater neutraliseren. Het resultaat is helder, geurloos water.

Belangrijke kanttekening is wel dat als de verkleuring van het regenwater veroorzaakt wordt door uw dakbedekking, een actieve koolfilter niet voldoende is.

Verdere behandelingen zijn dan afhankelijk van de behoeften. Als het water gebufferd wordt (bijvoorbeeld voor gebruik in een car wash), is het vaak aangewezen om bacteriën te doden, om algengroei tegen te gaan. De meest performante oplossing is dan vaak een dosering met natriumhypochloriet. Zo blijven leidingen en buffervat bacterievrij. Eventueel kan er zelfs een circulatie met een UV-lamp voorzien worden, om zeker te zijn. 

Wens je meer informatie, of een gesprek met een van onze specialisten?
Vul dan het contactformulier hieronder in en wij contacteren jou zo spoedig mogelijk!

Contacteer ons


 
One file only.
8 MB limit.
Allowed types: gif, jpg, jpeg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, mp4, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.
8 MB limit per form.

Wat zit er in mijn water?

Smaakt jouw water raar? Ruikt het vreemd? Dat is niet normaal, en wij kunnen helpen.

Bekijk de meest voorkomende waterproblemen