header-image
 

Wellness

Haal meer uit je wellness, voor je klanten én jezelf

Zalig tot rust komen in de sauna, bubbelen in de jacuzzi, een duik nemen in het zwembad, genieten van de helende warmte in het stoombad, … Er zijn heel wat redenen waarom klanten graag jouw wellnesscentrum binnenstappen. Als uitbater heb jij echter vooral één doel voor ogen: je klanten laten ontspannen en helemaal zen weer naar buiten zien wandelen. 

Natuurlijk zet jij je voor de volle 100% in om je klanten een topervaring te bezorgen. Maar wist je dat er een manier is om deze ervaring nóg beter te maken? Een manier die het leven ook voor jou als uitbater gemakkelijker maakt?

Water, de basis van je wellnesscentrum

Water is een van de drijvende krachten in jouw wellnesscentrum. Niet alleen in de douches of de jacuzzi, maar ook om bijvoorbeeld te poetsen of om handdoeken en badjassen te wassen. Op veel plaatsen in België stroomt er hard water door de kraan. Dit betekent dat het water veel kalk bevat, wat zorgt voor kalkaanslag op alles wat met het water in aanraking komen.  Daardoor heb jij meer werk om alles kalkvrij te houden, maar voelt ook je wasgoed minder zacht aan, droogt de huid en het haar van je klanten sneller uit en gaan je installaties minder lang mee.

Jouw geheime wapen: de waterontharder


Een waterontharder (of waterverzachter) kan je hierbij helpen. Dit toestel haalt alle kalk uit het water en verhelpt zo meteen alle kwaaltjes die kalkaanslag met zich meebrengt. Een waterverzachter heeft namelijk een positieve impact op:

De levensduur van je toestellen
Kalkaanslag zorgt ervoor dat toestellen sneller stuk gaan. Verstopte douchekoppen, kapotte stoomgeneratoren, warmtewisselaars die niet meer optimaal werken, … Dit is allemaal verleden tijd met een waterontharder.

Het onderhoud van je wellnesscentrum
Om kalkaanslag te verwijderen moet je stevig schrobben. Daarbovenop zijn antikalkproducten niet altijd even vriendelijk voor bijvoorbeeld oppervlakken in natuursteen. Met een waterverzachter heb je deze producten niet langer nodig en wordt ook het onderhoud van je wellnesscentrum veel minder intensief.

Het comfort van je klanten
Kalk droogt uit: dat is nu eenmaal een feit. Hard water zorgt er dan ook voor dat wasgoed harder aanvoelt en dat je huid sneller uitdroogt. Kies je voor een waterontharder, dan zullen je klanten dit onmiddellijk merken aan de zachte handdoeken en badjassen én aan hun huid en haren.

Je portemonnee
De som is snel gemaakt: je hebt minder onderhoudsproducten en minder wasmiddel nodig, je installaties gaan langer mee én je bespaart energie omdat verwarmingstoestellen beter werken. Een waterverzachter maakt dus zeker ook een verschil in je portemonnee.

Voel zelf het verschil

Ben jij klaar om de wellnesservaring van je klanten naar een hoger niveau te tillen en tegelijk jouw leven als uitbater meer relaxed te maken? Boek dan een demo bij EcoWater Systems. Wij laten je graag in real life het verschil voelen tussen hard en zacht water en geven je meer informatie over waterontharders.

Ben je na afloop overtuigd? Dan bekijken we graag samen welke ontharder het beste aansluit bij jouw wensen. Daarna nemen wij ook de installatie, het onderhoud en de nazorg op ons. Zo geniet jij — net zoals je klanten — in complete rust van zacht water in jouw wellnesscentrum!

Meer weten of een demo boeken? Vul het formulier hieronder in en we contacteren je zo snel mogelijk om een afspraak in te plannen.

Hoe kan EcoWater jou helpen?

Een omgekeerde osmose-installatie vergt altijd maatwerk. Er zijn immers verschillende factoren die per situatie anders zijn. Denk aan de kwaliteit van het leidingwater, de hoeveelheid aanwezige mineralen en zouten en het waterverbruik op zich.

Daarom vertrekken we altijd vanuit de situatie van onze klanten en gaan we op zoek naar de meest geschikte oplossing voor hun situatie. Om hier zo goed mogelijk op in te spelen maken we ook zelf onze omgekeerde osmosetoestellen. Deze kunnen makkelijk naast de vaatwasmachine of in de technische ruimte van je zaak geïnstalleerd worden.

Bovendien biedt ons gamma meerdere mogelijkheden aan, van kleinere toestellen in simplex-uitvoering tot duplex-oplossingen.

 

Meer info nodig?

Contacteer onze sales afdeling:

+32 14 24 71 70

sales@ecowater.be

Wat zit er in mijn water?

Smaakt jouw water raar? Ruikt het vreemd? Dat is niet normaal, en wij kunnen helpen.

Bekijk de meest voorkomende waterproblemen

Contacteer ons


 
One file only.
8 MB limit.
Allowed types: gif, jpg, jpeg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, mp4, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.
8 MB limit per form.