Hawaiian Poké Bowl

Superfood met supervisie op waterverbruik

Met 25 vestigingen verspreid over gans België - en eentje net over de grens in Nederland - kan je bij Hawaiian Poké Bowl haast overal terecht voor lekkere én gezonde gerechten. Die vlotte bereikbaarheid, samen met hun snelle service en kwaliteitsvolle producten, vormen dan ook de kernwaarden van het bedrijf.

Hawaiian Poke Bowl

Kernwaarden waar wij ons als EcoWater ook in kunnen vinden, en waar we met onze slimme waterbehandelingen, sinds kort een meerwaarde vormen in de kwalitatieve superfoods van Poké Bowl. Zo sloegen we de handen in elkaar voor een snelle en duurzame oplossing, waarmee we samen niet enkel zorgden voor kalkvrije rijstkokers, maar ook voor efficiënter watergebruik én -verbruik.

💬

Het meest vernuftige snufje van de eVOLUTION-waterverzachter is ongetwijfeld de mobiele app, waarmee Hawaiian Poké Bowl niet alleen 24 op 24 en 7 op 7 inzicht krijgt in de werking van het toestel, maar ook in zijn eigen waterverbruik.

 

_______________________________________________________

Het toestel

Na een bezoek ter plaatse van onze specialist, werd er afhankelijk van de locatie en de hardheid van het plaatselijke water, gekozen voor een bijpassend toestel binnen onze eVOLUTION-reeks.

Restaurants die gelegen waren in een regio met hard water, werden vooraan onze prioriteitenlijst geplaatst en kregen met een eVOLUTION 600-reeks toestel een apparaat geïnstalleerd dat dankzij de 43 liter harstank en de 1” dubbele klep moeiteloos aan de behoeften van veel en hard waterverbruik kan voldoen.

Voor restaurants uit een regio met gematigd hard water, werd gekozen voor een 400 of 500-model uit de eVOLUTION-reeks. Al deze toestellen hebben naast efficiënte waterontharding ook een extra wifimodule als troef achter de hand, waarmee ze garant staan voor een nog duurzamer waterverbruik. .

EcoWater app

De troeven van onze installatie

 • Efficiëntere werking van toestellen dankzij zacht water
  Het supersnelle superfood van Hawaiian Poke Bowl wordt voortaan nog sneller en energiezuiniger voor je klaargemaakt. Dankzij de waterverzachters van EcoWater, wordt al het kalk uit het water gehaald, waardoor alle keukentoestellen niet alleen beter en efficiënter zullen werken, maar ook veel langer zullen meegaan. Dat maakt de gerechten van Hawaiian Poke Bowl niet alleen goed voor jouw gezondheid, maar ook voor die van de planeet.
   
 • Centrale sturing en monitoring dankzij functionele app
  Het meest vernuftige snufje van de eVOLUTION-waterverzachter is ongetwijfeld de mobiele app, waarmee Hawaiian Poke Bowl niet alleen 24 op 24 en 7 op 7 inzicht krijgt in de werking van het toestel, maar ook in zijn eigen waterverbruik. Zo stuurt het toestel slimme meldingen bij bijvoorbeeld een te laag zoutniveau of alarmeert het wanneer het ’s nachts een te hoog sluimerverbruik registreert. Al deze meldingen worden centraal gestuurd en gemonitord en zorgen zo voor een beter zicht op je waterverbruik.
   
 • Slim qua werking en qua stockageruimte
  Ondanks al deze troeven, neemt de eVOLUTION waterverzachter weinig oppervlakte in beslag en kan hij ook geïnstalleerd worden in de kleinste stockageruimtes. Dankzij de slimme appmeldingen, hoef je dan ook geen grote hoeveelheden zout op te slaan, want het toestel meldt op tijd wanneer een nieuwe aanvulling van het zout gewenst is. Zo hoef je jezelf nooit zorgen te maken om opslagplaats of arbeidsintensieve controlerondjes qua onderhoud.  

Maak een afspraak met een specialist

Ook op zoek naar een flexibele oplossing voor jouw bedrijf?
Of het nu gaat over de waterbehandeling van regen-, grond- of stadswater, bij EcoWater ben je altijd aan het juiste adres. Dankzij onze meer dan 90 jaar aan ervaring en expertise in waterbehandeling, kan je steeds rekenen op een oplossing op maat die jouw bezorgdheden wegneemt en je terug voor de volle 100% laat focussen op jouw corebusiness.

Ontdek al onze oplossingen voor professionelen of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Wat zit er in mijn water?

Smaakt jouw water raar? Ruikt het vreemd? Dat is niet normaal, en wij kunnen helpen.

Bekijk de meest voorkomende waterproblemen

Contacteer ons


 
One file only.
8 MB limit.
Allowed types: gif, jpg, jpeg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, mp4, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.
8 MB limit per form.