header-image
 

Wifi manager

Bedien jouw toestel vanop afstand

Een waterverzachter met wifi? Jazeker, het bestaat! Dankzij onze app kan je jouw EcoWater eVOLUTION of refiner waterverzachter makkelijk verbinding laten maken met jouw wifinetwerk. Een aanrader, want zo wordt er heel wat mogelijk!

 

 

Snel geïnformeerd

Hoe zit het met de zoutvoorraad? Hoelang nog tot de volgende regeneratie? Wat is mijn verbruik? Eén blik op het beveiligde dashboard en u ontdekt alles wat u moet weten over de status van uw EcoWater-waterverzachter. Snel en eenvoudig!

Bediening vanop afstand

Vertrek met een gerust hart op vakantie. Dankzij de bediening vanop afstand kan je met één druk op de knop een regeneratie starten of kan je, indien je hierin toestemt, bij problemen de technische dienst van EcoWater toegang geven tot jouw toestel om een diagnose vanop afstand te stellen. 

Handige waarschuwingen

Je toestel stuurt je waarschuwingen via SMS of email over plotselinge grote toenames in waterverbruik, wat kan wijzen op een waterlek, wanneer het weer eens tijd is voor een onderhoud of een laag zoutniveau. Super handig!

Geen extra kosten

Je houdt niet van onverwachte kosten? Wij ook niet! Daarom heb je geen extra abonnement nodig voor de WiFi functie. Zie het als een cadeautje van EcoWater. Graag gedaan! ;-) 

Service vanop afstand

Indien je hierin toestemt kan je de technische dienst toegang geven tot jouw toestel om problemen vanop afstand vast te stellen én te behandelen. Zo hoef jij niet thuis te blijven en kunnen wij makkelijk de instellingen aanpassen zonder verplaatsing. Da's makkelijk én snel!

Hoe draagt een waterverzachter met WiFi bij aan het milieu?

Een waterverzachter is op zich al een voordeel voor het milieu. Het gebruik van zacht water levert meteen een vermindering van je ecologische voetafdruk op. Bijvoorbeeld dankzij de drastische vermindering in detergenten die je nodig hebt, of huishoudtoestellen die minder vaak moeten vervangen worden.

Maar dankzij de ingebouwde WiFi module word je nog meer bewust van het waterverbruik bij jou thuis. De overzichtelijke grafieken en cijfers op de app maken duidelijk hoeveel jouw verbruik is. Dit kan soms confronterend hoog zijn. Daarom is dit een heel belangrijke les, zowel voor volwassenen als voor kinderen, om stil te staan bij jouw waterverbruik.

 

Download onze app

Al een EcoWater eVOLUTION waterverzachter of Refiner in huis? De handige app van Ecowater is er zowel voor Android als voor iPhone:

EcoWater Systems Wi-Fi Manager voor Android (Google Play)

EcoWater Systems Wi-Fi Smart Device Manager voor iOS (App Store)

Wat zit er in mijn water?

Smaakt jouw water raar? Ruikt het vreemd? Dat is niet normaal, en wij kunnen helpen.

Bekijk de meest voorkomende waterproblemen

Contacteer ons


 
One file only.
8 MB limit.
Allowed types: gif, jpg, jpeg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, mp4, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.
8 MB limit per form.