menu

COVID-19 maatregelen bij EcoWater Systems Europe

HomeCOVID-19 maatregelen bij EcoWater Systems Europe
HomeCOVID-19 maatregelen bij EcoWater Systems Europe

COVID-19 maatregelen bij EcoWater Systems Europe

Beste klanten,

De recente ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus gaan ook niet aan ons voorbij. EcoWater Systems Europe volgt alle maatregelen met betrekking tot de beperking van de verspreiding van het nieuwe Corona-virus.

Met deze maatregelen volgen we niet enkel de door de overheid opgelegde richtlijnen, maar beschermen we ook onze klanten, eigen medewerkers en leveranciers.

Ondanks de strikte beperkingen staan we toch ter uwer beschikking, op de volgende manieren:

 

Opening showrooms

Onze showrooms in Wetteren en in Olen zijn gesloten.

 

Centraal Magazijn in Olen

Ons magazijn in Olen blijft operationeel met een beperkte bezetting. Er zijn geen zoutafhalingen meer mogelijk door particulieren.

 

Onderhoud & plaatsingen

Onze onderhouden en plaatsingen zijn voorlopig opgeschort. Er is wel nog een permanentiedienst actief voor dringende herstellingen en noodgevallen.

Je kan onze planningsdienst bereiken op de normale nummers: 014 24 71 99 voor particulieren, 014 24 71 89 voor bedrijven. De centrale is bereikbaar op 0800 99 599 of 014 24 71 11.

 

Verkoop

Onze commerciële diensten blijven actief en werken van thuis. Aarzel dus niet om je gekende contactpersoon te contacteren.

 

In onze planning wordt er steeds rekening gehouden met social distancing, zowel binnenshuis als op de baan. Wie thuis kan werken, werkt thuis.

Kritieke sectoren krijgen in deze tijden voorrang.

 

We wensen iedereen veel sterkte toe. Zorg voor elkaar en wees veilig en gezond!

-Het team van EcoWater Systems Europe