header-image
 

De meest gemaakte fout tijdens een badkamerrenovatie

Je badkamer renoveren kost tijd, geld en enkele grijze haren. Het laatste dat je wil, is dat al jouw harde werk verloren gaat. Maar toch, tijdens die eerste verkwikkende douche zie je het al … kalk treedt binnen. Eens je er last van hebt, is het kwaad geschiedt. In dit geval is voorkomen beter dan genezen.

De impact van kalk op jouw nieuwe badkamer

Woon jij in een regio met hard water? Dan is de kans groot dat jij last hebt van kalk. En dat komt met heel wat nadelen:

 • Bij elke douchebeurt laat kalk een ontsierend wit laagje achter op jouw prachtige zwarte kranen. Helaas helpt schrobben maar voor even …
   
 • Kalkaanslag zorgt ervoor dat je leidingen, ketel en boiler sneller achteruit gaan. Wat resulteert in een stijgende energierekening en herstellingskosten.
   
 • Niet alleen je toestellen, maar ook jij lijdt eronder. Douchen in water vol kalk bezorgt je namelijk een doffe huid en breekbaar haar.

Vaarwel kalk! Zo blijft jouw badkamer er als nieuw uitzien

Om dit alles te vermijden, installeer je best meteen een waterverzachter. Dit toestel filtert kalk uit je water, waardoor er enkel puur zacht water uit je kraan stroomt.

 • Die prachtige zwarte kranen waar je zo trots op bent? Met een waterverzachter behouden ze moeiteloos hun diepe kleur en kwaliteitsvolle werking.
   
 • Zacht water betekent veel minder poetswerk, maar ook een zachtere huid en sterker haar na elke douchebeurt.
   
 • Bovendien beschermt een waterverzachter heel je woning. Je leidingen, ketel en boiler genieten van een langere levensduur. En ook in de keuken geniet je van de voordelen van zacht water.

Welke waterverzachter past bij jou?

Je ontvangt binnen 5 dagen een geheel vrijblijvende offerte.

Een investering terugverdiend in 3 jaar

Het beste van al? Zelfs jouw portefeuille profiteert mee van deze oplossing! Met een waterverzachter bespaar jij jaarlijks tot €650, zo blijkt uit onderzoek van de Belgische Federatie voor Waterbehandeling:

Schoonmaak

Schoonmaakproducten

Zacht water verbruikt minder producten voor hetzelfde resultaat.

Onderhoudskosten

Onderhoudskosten

Zacht water verlengt de levensduur van je toestellen.

Energiekosten

Energiekosten

Kalk stapelt niet langer op in je leidingen. Hierdoor werken je toestellen efficiënter.

Textiel

Textiel

Zacht water houdt je was langer fris en zacht. Daardoor verslijt je kleding minder snel.Terwijl je de laatste details van je badkamer ontwerp afrondt, overweeg dan zeker de voordelen van een waterverzachter.

Een investering die je terugverdient in 3 jaar en die de levensduur van je toestellen aanzienlijk verlengt. Kalkaanslag vormt voor jou dan geen probleem. Zo neem jij in alle rust die heerlijke, eerste douche.

Welke waterverzachter past bij jou?

Je ontvangt binnen 5 dagen een geheel vrijblijvende offerte.

Wat zit er in mijn water?

Smaakt jouw water raar? Ruikt het vreemd? Dat is niet normaal, en wij kunnen helpen.

Bekijk de meest voorkomende waterproblemen

Contacteer ons


 
One file only.
8 MB limit.
Allowed types: gif, jpg, jpeg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, mp4, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.
8 MB limit per form.