header-image
 

5 redenen om een waterverzachter te nemen bij je nieuwe keuken

Droom je van een nieuwe keuken, ben je aan het plannen, of heb je net een nieuwe keuken geplaatst? Hier zijn vijf redenen om een waterverzachter te overwegen bij jouw bouwproject!

Vrije keuze in materialen

Een waterverzachter geeft je de vrijheid om de materialen te kiezen die jij het liefste wil. Je zal geen last hebben van kalkaanslag, dus agressieve poetsproducten die bepaalde materialen aantasten zullen verleden tijd zijn. Een marmeren of natuurstenen keukenblad gaat dus geen enkel probleem vormen.

Dankzij de afwezigheid van kalksporen wordt het onderhoud van oppervlakken veel gemakkelijker. Neem dus die strakke roestvrijstalen spatplaat of kies gerust die trendy antracietkleurige gootsteen.
 

Bescherm & bespaar

Met een waterverzachter bescherm je jouw investeringen. Heb je een keukenkraan die kokend water voorziet? Een stoomoven? Een ingebouwd espressoapparaat? Dankzij een waterverzachter hoeft je je geen zorgen te maken over kalkaanslag. Daarbij heeft je vaatwasser geen zout meer nodig, en blijven glazen en bestek er als nieuw uitzien.

Bovendien zijn producten om kalkaanslag te bestrijden niet alleen agressief, ze zijn ook duur. Investeer dat bedrag liever in de keuken zelf, in plaats van in schadelijke poetsproducten. 

Drinkwater

Van drinkwater gesproken, onthard water is absoluut drinkbaar en vormt geen enkel gevaar voor de gezondheid (voor zover je je dat nog zou afvragen). Vermits calcium slechts in zeer beperkte mate wordt opgenomen via het drinkwater, heb je de kalk dat aanwezig is in leidingwater niet nodig om gezond te blijven.
Het bewijs: er wordt geen calciumtekort ten gevolge van het drinkwater vastgesteld in regio's met natuurlijk zacht water.

Betere smaken

Dankzij zacht water komen de smaken van gerechten beter tot hun recht. Zeker als je gaat voor een combinatietoestel dat ontharding en filtratie met actieve kool combineert. De actieve kool zorgt voor lekker drinkwater van topkwaliteit in het hele huis, dus ook in jouw keuken.

Wat zit er in mijn water?

Smaakt jouw water raar? Ruikt het vreemd? Dat is niet normaal, en wij kunnen helpen.

Bekijk de meest voorkomende waterproblemen

Contacteer ons


 
One file only.
8 MB limit.
Allowed types: gif, jpg, jpeg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, mp4, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.
8 MB limit per form.