menu

EcoWater eVOLUTION Waterverzachters

HomeEcoWater eVOLUTION Waterverzachters
HomeEcoWater eVOLUTION Waterverzachters
Nederlands

Ontdek onze nieuwste generatie intelligente waterverzachters, het EcoWater eVOLUTION-gamma. Zij zijn ontworpen om optimaal te beantwoorden aan de behoeften van alle types van gezinnen en brengen u het comfort en de pure gemoedsrust die u verdient. 

Waterverzachters eVOLUTION gamma

Een overzicht van de toestellen

Ons eVOLUTION gamma kan ingezet worden in uiteenlopende situaties: 

Als u slechts een beperkte ruimte beschikbaar heeft of een klein waterverbruik (+/- 60 m³ per jaar), bent u het best geholpen met een 100 Compact of een 200 Compact waterontharder. Dankzij hun afmetingen zijn ze makkelijk te installeren onder het aanrecht, in de badkamer of in een kleine berging. 

Gezinnen van 3 à 5 personen zitten vrijwel altijd goed met een 300 Boost of 400 Boost. Deze ontharders zijn iets groter, maar bieden ook het bijbehorende grote gebruikscomfort, onder meer dankzij hun grotere 1" klep.

Grote gezinnen of kleine ondernemingen die veel water verbruiken (zoals bakkers of kappers) kunnen we onze grotere ontharders, de 500 Power en 600 Power aanbieden, die moeiteloos aan uw behoeften kunnen voldoen, dankzij hun 1" dubbele klep. 

Naast uw waterverbruik zijn ook de waterhardheid en de plaatsingsmogelijkheden belangrijke parameters om de ideale waterverzachter voor u te bepalen. Onze EcoWater specialisten geven u graag advies. U kan ons bereiken via het contactformulier of op het gratis nummer 0800 99 599.

De voordelen van een Ecowater eVOLUTION Waterverzachter

 • Smart Water Technology
  Dankzij het revolutionaire sturingsalgoritme beschikt u over het zuinigste toestel qua water- en zoutverbruik. 
 • Duurzame materialen
  De EcoWater waterverzachters gebruiken een minimum aan bewegende delen en nagenoeg uitsluitend corrosievrije materialen. De kleppen hebben een Teflon coating, de cover van het toestel is gemaakt uit ABS.
 • Uitgebreide mogelijkheden voor programmatie
  Wij stellen het toestel volledig volgens uw wensen en behoeften in. Indien u dit wenst, kunnen programmeerbare onderhoudsherinneringen, vakantie-instellingen, enzoverder ingesteld worden.
 • Standaard WiFi connectiviteit
  Uw waterverzachter kan standaard met uw WiFi netwerk verbonden worden en zo aangestuurd worden. De waarschuwingsberichten via email of SMS zorgen voor extra gemoedsrust. 

Heeft u interesse, of wenst u een offerte voor een waterverzachter? Vult u dan het contactformulier hieronder in!

 

Onze beste technologie geperfectioneerd

Een breed gamma aan verschillende modellen, voor een optimale afstemming op de beschikbare ruimte, benodigde capaciteit en gewenst debiet. Compact, Power en Boost versies zijn uitgerust met aangepaste kleppen om de doorstroming te verbeteren. Daarenboven zal onze eVOLUTION lijn niet misstaan in uw huis, dankzij de look en feel van haar hoge kwaliteitsmaterialen en haar sterke design.

 

 • Smart - Intelligente, volumetrische sturing
  Uw installatie is computergestuurd en gaat zich - volledig automatisch - optimaal afstemmen op uw persoonlijk verbruik.
 • Intuïtief - Uitgebreide informatie op het display
  Duidelijke uitlezing van resterende capaciteit en zoutvoorraad, waterverbruik, werking van het toestel, de regeneratiecyclus, …
 • Gemakkelijk - Automatische detectie van het zoutniveau en licht in de zoutbak
  Het zoutniveau wordt uitgemeten door een sensor. Als u het deksel opendoet, gaat er een lichtje aan in de zoutbak.
 • Performant - Onderbedding in gewassen kwarts
  Verbetert de doorstroming van het water in de harstank bij de grotere modellen
 • Veilig - Droge zoutbak
  Tussen twee spoelingen blijft de zoutbak droog. Zo wordt er geen zoutkoek gevormd, waardoor de werking optimaal blijft en het risico op bacteriegroei beperkt is.

Vraag een gratis offerte aan!

Contact form

EcoWater Systems Europe NV deelt deze gegevens nooit met derde partijen. Uw gegevens worden enkel gebruikt om te beantwoorden aan uw vraag. Voor meer informatie kan u ons privacybeleid raadplegen.