Profiteer van jouw Railfacilities-voordeel!

Meer dan 20% korting op alle waterontharders
Zie jij ook altijd zo op tegen het schrobben van je kranen na een douchebeurt? Of met het sleuren van al die plastic flessen van de supermarkt naar je thuis? Dan is een waterverzachter misschien wel iets voor jou. Het maakt namelijk komaf met kalkaanslag en zorgt er eveneens voor dat je kraantjeswater lekkerder wordt om van te drinken. Zo sla je niet twee, maar wel drie vliegen in één klap.
Ecowater waterverzachters op maat

Hoe het daarvoor zorgt? Simpel, een waterverzachter doet wat het zegt: het maakt water zacht. In normaal leidingwater zit namelijk kalk, wat langs de buitenzijde niet alleen zorgt voor vieze vlekken op je toestellen, maar binnenin ook voor schade aan je leidingen. Door de installatie van een waterverzachter, filter je al deze onzuiverheden uit je leidingwater, waardoor je toestellen langer zullen meegaan en efficiënter zullen werken. Hierdoor bespaar je op jaarbasis tot maar liefst 650 euro, wat van een waterverzachter een van de meest duurzame toestellen in huis maakt.

Dat terugverdienmodel wordt voor jou als lid van RailFacilities nog interessanter, dankzij je exclusieve kortingscode. Zo kan jij genieten van alle voordelen van zacht water aan 23 tot 27% korting*, afhankelijk van je type toestel.

Geniet van meer dan 20% korting

Geïnteresseerd in zoveel voordelen? Vraag dan makkelijk en snel jouw offerte op maat aan en krijg binnen de 48 uur antwoord van één van onze specialisten.

Hoe werkt een waterverzachter?

Hoe werkt een waterverzachter?

Waarschijnlijk heb je al eens gehoord van ‘hard water’? Dit is water dat veel kalk bevat, wat nefast kan zijn voor leidingen en toestellen. Maar hoe werkt een waterverzachter nu precies? En hoe komt kalk in je leidingwater terecht?

Welke waterverzachter past het beste bij jou? Doe de test!

Op zoek naar de perfecte oplossing tegen kalkaanslag? Ontdek dan nu welke waterverzachter het beste bij jou past via onze handige configurator. Check er met slechts enkele klikken de waterhardheid van jouw stad of gemeente en kom te weten welke verzachter het beste past bij jouw specifieke noden. 

Welke waterverzachter past het beste bij jou?

Enkele voordelen van onze waterverzachters op een rijtje

✔ Gepatenteerde en duurzame technologieën
De EcoWater waterontharders gebruiken een minimum aan bewegende delen en bijna uitsluitend corrosievrije materialen.

✔ Intelligente, volumetrische sturing
De computergestuurde installatie gaat zich optimaal richten naar jouw persoonlijk verbruik. Dit proces loopt volledig automatisch.

✔ Droge zoutbak
Tussen twee regeneraties door blijft de zoutbak droog. Je hebt zo geen last van een zoutkoek in je ontharder, waardoor de werking optimaal blijft en het risico op bacteriegroei beperkt is.

✔ Uitgebreide interactiviteit
Je waterontharder kan helemaal geprogrammeerd worden volgens jouw wensen. Het display geeft je alle nodige informatie. Je toestel kan via WiFi aangestuurd worden, waardoor je van extra gemoedsrust geniet dankzij de waarschuwingsberichten via email of sms.

Wie is EcoWater?

Wie we zijn

EcoWater is sinds 1925 actief in waterbehandeling. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we perfect inspelen op de wensen en behoeften van onze verschillende klanten. Sinds 1992 is EcoWater ook wereldmarktleider in huishoudelijke waterverzachters, met de meest geavanceerde en betrouwbare waterverzachters op de markt. Vanaf onze oprichting in 1925, heeft EcoWater Systems een duidelijke visie: zacht en zuiver water aanbieden aan ieders noden en behoeften.

*Deze kortingen zijn niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen, promoties of kortingen van Ecowater. Kortingen zijn enkel geldig voor medewerkers van RailFacilities. 

Wat zit er in mijn water?

Smaakt jouw water raar? Ruikt het vreemd? Dat is niet normaal, en wij kunnen helpen.

Bekijk de meest voorkomende waterproblemen

Contacteer ons


 
One file only.
8 MB limit.
Allowed types: gif, jpg, jpeg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, mp4, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.
8 MB limit per form.