header-image
 

Kappers

Zet de kroon op je werk

Heerlijk toch, een klant die tevreden je salon buitenstapt met een fris kapsel: het resultaat van jouw vakmanschap en de beste, zorgvuldig geselecteerde haarproducten. Een mooi kapsel met gezond haar afleveren, is jouw doel, je trots, je reputatie.

Investeer in een waterverzachter en til jouw kapperszaak naar een hoger niveau!

Met kennis van zaken en de juiste producten bereik je uiteraard veel, maar wist je dat het nóg beter kan? En dat met een beperkte, eenmalige investering? Upgrade nu je salon met een waterverzachter van EcoWater Systems.

zacht water

Zacht water, geheim wapen voor zacht haar

Hoe je haar eruitziet, hoe het aanvoelt, hoe snel het breekt of pluist … wordt allemaal bepaald door de hardheid van je water. Kalk in het water heeft een negatieve invloed op de gezondheid van je haar. Kalksteen beschadigt namelijk de haarvezels en veroorzaakt kalkaanslag op je haren waardoor het uitdroogt en het er dof gaat uitzien. Ook je (hoofd)huid lijdt enorm onder de aanwezigheid van kalk in het water. Zacht water biedt dé oplossing voor al deze problemen.

Met een waterontharder van EcoWater Systems maak je jouw leidingwater zacht. Het toestel haalt de kalk uit het water, waardoor je water krijgt dat wél lief is voor huid en haar. Maar ook voor je leidingen en kranen. Win-win dus!

Ideaal voor je salon en je portemonnee

Zachtere handdoeken:

ook je wasgoed vaart wel bij een waterverzachter van EcoWater Systems. Je hebt minder wasmiddel nodig, waardoor er minder zeepresten achterblijven na de wasbeurt. Dat in combinatie met zacht water levert lekker fluffy handdoeken op. Extra comfort voor je klant én voor jou!
 

Geen kalkaanslag:

met zacht water verstoppen je kranen en sproeiers niet meer, waardoor je water beter stroomt. Ook spendeer je minder tijd aan poetsen: schrobben om kalkaanslag te verwijderen, is verleden tijd!

Bespaar op verzorgingsproducten en spoelwater:

het eerste wat shampoo doet, is kalk in het water neutraliseren. Gebruik je zacht water? Dan heb je dus enkel nog een beetje shampoo nodig om effectief het haar te reinigen. Dat scheelt een hele hoop flessen per week! En aangezien er geen kalkaanslag achterblijft op de haren hoef je ook minder conditioner en andere verzorgingsproducten te gebruiken om het haar heerlijk zacht en glanzend te maken. Minder producten, betekent minder lang spoelen. Lager waterverbruik: check!.

Minder last van kapperseczeem:

Minder last van kapperseczeem: als je handen dagelijks veelvuldig in aanraking komen met hard water, raakt het huidoppervlak verweekt en beschadigd. Hierdoor dringen schadelijke stoffen uit o.a. haarkleurmiddelen, shampoos, haarsprays e.d. makkelijker je huid binnen wat eczeem kan veroorzaken. Zacht water zal je huid minder beschadigen en uitdrogen. Het voorkomt kapperseczeem niet, maar vermindert wel de kans erop en beperkt de symptomen.

Bonus voor je klant

Nóg zachter en gezonder haar:

je klant verlaat het salon met een op-en-top gezonde haarbos. Door de afwezigheid van kalkaanslag op de haren, voelt het kapsel automatisch zachter en soepeler aan. De verzorgende eigenschappen van de producten kunnen zo beter inwerken en doordat je minder product gebruikt, blijft er minder residu achter.

Stralende kleuren:

Kalkaanslag reflecteert geen licht, waardoor gekleurd haar minder tot zijn recht komt en doffer oogt. Met zacht water krijgt de nieuwe kleur vanaf dag 1 een voorsprong. Kies je bovendien een waterontharder met actieve koolfilter? Dan bevat je water naast kalk ook geen ontkleurende stoffen meer waardoor de kleur bij het spoelen meteen mooi helder blijft.

Meer volume:

hard water verzwaart je haren, waardoor het sneller plat gaat liggen. Dankzij jouw waterverzachter gaat je klant naar huis met een luchtiger en volumineus kapsel.

Minder hoofdhuidirritatie:

zacht water tast de hoofdhuid minder aan, waardoor ze beter bestand is tegen invloeden van buitenaf. Hierdoor vermindert de kans op irritatie na het kappersbezoek door chemische producten, haardrogers e.d.

Zoals je ziet, investeren in een waterverzachter tilt jouw salon naar een hoger niveau!
Maar hoe begin je daar nu aan?

EcoWater Systems biedt je een persoonlijke begeleiding van A tot Z. We helpen je bij de keuze van het juiste toestel, afhankelijk van je waterverbruik, de hardheid van je water en je persoonlijke wensen. We installeren je toestel en leggen je uit hoe het werkt. Ook het onderhoud en de nazorg, zoals het bijbestellen van zout, regelen wij voor jou. Een totaaloplossing voor de blije kapper met nog blijere klanten!

Meer weten? Vul het contactformulier in en we contacteren je zo snel mogelijk om een afspraak te maken.

Wat zit er in mijn water?

Smaakt jouw water raar? Ruikt het vreemd? Dat is niet normaal, en wij kunnen helpen.

Bekijk de meest voorkomende waterproblemen

Contacteer ons


 
One file only.
8 MB limit.
Allowed types: gif, jpg, jpeg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, mp4, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.
8 MB limit per form.