menu

5000 Serie Waterontharders

Home5000 Serie Waterontharders
Home5000 Serie Waterontharders
Nederlands

De 5000-reeks is onze meest flexibele oplossing voor grote debieten. Op basis van uw behoeften en budget wordt steeds de passende oplossing gezocht. Dit toestel kan ingezet worden om te ontkalken, maar ook bij andere vormen van waterfiltratie, zoals ontijzering. Lees hieronder verder!

De belangrijkste eigenschappen van de 5000-reeks

De ontharders worden bestuurd met onze Commercial Universal Controller module (of CUC). De controller wordt geprogrammeerd om, al naargelang de rol van het toestel, een maximale efficiëntie te bereiken. Als de toestellen in duplex, triplex of quadplex geplaatst worden, gaat deze CUC ervoor zorgen dat ze optimaal samenwerken.

De harstanken worden opgevuld met de harsmengeling die het beste beantwoordt aan uw vraag. Dankzij ons breed gamma aan tankvolumes kunnen we vaak meerdere pistes aanbieden. Zo krijgt u de keuze tussen meer of minder samenwerkende toestellen, met alle voordelen die daaraan verbonden zijn.

Tenslotte beschikken we over zowel een 1" als een 2" klep, om maximaal in te spelen op het gevraagde debiet en de gevraagde aansluiting.

Adoucisseurs d'eau série 5000

Verdere belangrijke voordelen

 

  • De zuinige werking dankzij de uitgebreide programmatiemogelijkheden. Alle verbruiksgegevens zijn beschikbaar om optimalisatieberekeningen te voeren.
  • De droge zoutbak. Tussen regeneraties door blijft de zoutbak droog, om het risico op bacteriegroei te beperken. 
  • De CUC kan verbonden worden met het beheerssysteem van het gebouw.

Water ontharden met de 5000-reeks

De 5000-reeks waterverzachters wordt ingezet om het water voor appartementsgebouwen, gemeenschappen en kleinschalige industrie te ontkalken. Afhankelijk van de beschikbare aansluitingen en het gevraagde piekdebiet, kunnen we de 1" roterende klep of de 2" klep Eco Flow-Pack (EFP) voorstellen. De harstank wordt gevuld met hoogwaardige onthardingsharsen, de sturing van het geheel gebeurt met onze universele besturingsmodule (Commercial Universal Controller, CUC). Alle modellen zijn beschikbaar in Simplex-, Duplex-, Triplex- en Quadplex-uitvoering, met alle voordelen die daaraan verbonden zijn. 

Filtre d'eau série 5000 vanne 2 pcs

Waterfiltratie met de 5000-reeks

De harstanken van de 5000-reeks kunnen ook gevuld worden met andere media. Zo worden er multi-media harsen, actieve kool en greensand aangeboden, waarmee het toestel onder meer kan ingezet worden voor grondwaterbehandeling (zoals ontijzering), de productie van drinkwater, of nog filtratie van regen- en recuperatiewater.   

Samengevat, als er in uw bedrijfsprocessen water behandeld wordt, maakt de 5000-reeks vrijwel altijd deel uit van uw opstelling. Bent u geïnteresseerd in een offerte, wenst u meer info, of een gesprek met een van onze specialisten? Vult u dan het contactformulier hieronder in. 

Meer informatie of een offerte?

Contact form pro

EcoWater Systems Europe NV deelt deze gegevens nooit met derde partijen. Uw gegevens worden enkel gebruikt om te beantwoorden aan uw vraag. Voor meer informatie kan u ons privacybeleid raadplegen.