header-image
 

5 redenen om een waterverzachter te overwegen

bij jouw badkamerproject

Plan je een nieuwe badkamer, heb je net een nieuwe badkamer geïnstalleerd, of ben je er van aan het dromen? Hier zijn alvast vijf redenen om een waterverzachter te overwegen bij jouw project!

 

1. Zacht water biedt enorm comfort

Zacht water is beter voor huid en haar en laat een satijnzacht gevoel achter. Heb je last van droge huid of droge haren? Met een waterverzachter voel je het verschil meteen.

Wist je dat... Ook voor mensen met eczeem een waterverzachter een onmisbare investering is?

ecowater besparing 650 euro
ecowater besparing 650 euro

2. Verhoog de levensduur van uw toestellen

Met zacht water beschermt u uw investeringen. Dankzij een waterverzachter hoef je je geen zorgen te maken over de levensduur van je kranen, of over hoe je die prachtige regendouchekop kalkvrij kan houden.

3. Bespaar op reinigingsproducten

Zeepproducten werken beter met zacht water. Je hebt dus minder shampoo en doucheproducten nodig voor hetzelfde propere gevoel. Dit is beter voor de huid, maar verder zijn er ook minder zeepresten om weg te poetsen, en is het natuurlijk beter voor de portemonnee.

ecowater besparing 650 euro

4. Vrije keuze in materialen

Een waterverzachter geeft je de vrijheid om de materialen te kiezen die je het liefste wil. Je gaat geen last hebben van kalkaanslag, dus het onderhoud van badkameroppervlakken wordt veel gemakkelijker. Donkere tegels, een douchewand in glas, een wastafel uit natuursteen... het kan allemaal.

5. Zacht voor kledij en wasgoed

Zacht water is beter voor je wasgoed. De kalk in het water zet zich vast in de vezels en maakt je handdoeken hard en ruw. Met een waterverzachter heb je geen kalk, waardoor je steeds geniet van de zachtste handdoeken.

ecowater besparing 650 euro

Wat zit er in mijn water?

Smaakt jouw water raar? Ruikt het vreemd? Dat is niet normaal, en wij kunnen helpen.

Bekijk de meest voorkomende waterproblemen

Contacteer ons


 
One file only.
8 MB limit.
Allowed types: gif, jpg, jpeg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, mp4, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.
8 MB limit per form.