menu

De eXPERT waterfilter: het allerbeste om water te ontijzeren

HomeDe eXPERT waterfilter: het allerbeste om water te ontijzeren
HomeDe eXPERT waterfilter: het allerbeste om water te ontijzeren
Nederlands

Gezinnen die een eigen waterput hebben laten boren - bijvoorbeeld omdat ze geen toegang hebben tot het waternet - komen toch vaak problemen tegen met de opgeloste mineralen in het grondwater. De EcoWater eXPERT waterfilter beantwoordt aan deze behoefte en bundelt onze beste technologieën, voor het allerbeste op gebied van ontijzering. Dankzij deze hoogtechnologische, WIFI-gestuurde waterfilters maken ijzer of andere opgeloste stoffen zoals kalk, mangaan, nitraten, en zelfs waterstofsulfide geen enkele kans meer! 

De Expert waterfilter is het beste om je water te ontijzeren

Waarom moet ik mijn water ontijzeren?

Water uit je eigen geboorde waterput bevat vaak te veel ijzer en mangaan. Zo krijg je een roestige kleur en smaak aan je water, moeilijk te verwijderen vlekken en afzettingen, en bacteriegroei in je leidingen. Verder is ook waterstofsulfide niet te onderschatten - de typische geur van rotte eieren is al in heel lage concentraties merkbaar. De Expert-reeks waterfilter van EcoWater verwijdert deze ongewenste stoffen uit je water. 

   

  • Gezondheid. Water uit een geboorde put voldoet niet altijd aan alle drinkwaternormen. Laat het dus analyseren door een erkend laboratorium, wij doen de rest. 
  • Gemakkelijker in onderhoud. Geen afzettingen meer van roest in je keuken, badkamer of toiletten
  • Beter voor je huishoudapparaten. Je wasmachine of koffieapparaat blijven in topconditie. 
  • Beter voor je wasgoed. Geen geelbruine vlekken meer op je wasgoed. Je lakens blijven hagelwit, terwijl je langer geniet van je favoriete kleren.
  • Beter voor je leidingen. Afzettingen van ijzer geven verstoppingen, en werken bacteriegroei in de hand. 
  • Geniet van de smaak. Geniet van je kraanwater zonder metaalsmaak of geur van rotte eieren. Koffie, thee, en al je gerechten komen zo beter tot hun recht. 
  De Expert waterfilter is het beste om je water te ontijzeren

  Twee technologieën, steeds een perfect resultaat

  De eXPERT reeks ondersteunt twee technologiëen voor de behandeling van je grondwater, die afhankelijk van de situatie ingezet worden. 

  De Oxy-filters werken met beluchting. Door het contact met de lucht gaat het ijzer neerslaan, en wordt het afgefilterd door het zeoliet-bed. Deze filter is heel goedkoop in werking, maar is afhankelijk van een aantal factoren, waardoor hij niet in elke situatie ingezet kan worden. 

  Het toestel kan ook gevuld worden met harsen, die samengesteld worden naar gelang het inkomende water en de noden van de klant. Deze filter verbruikt zout om de harsen te regenereren, maar is vrijwel in elke situatie inzetbaar. 

  Leer de kracht van onze ontijzeraars kennen

  De EcoWater eXPERT reeks is ontworpen om aan de hoogste standaarden voor efficiëntie, comfort en veiligheid te voldoen. Door haar exclusieve design en hoge kwaliteit materialen zal u trots zijn om een EcoWater eXPERT in huis te hebben.

  Water ontijzeren met een slimme ontijzeraar met WiFi

   

   

  • Comfortabel
   Uw waterfilter is uitgerust met een WiFi module, waardoor u hem overal kan opvolgen, ook buitenshuis.
  • Intuïtief
   Het hoog-contrast display geeft alle nuttige informatie over de werking, het waterverbruik en spoelcycli.
  • Effectief
   Het speciale ontwerp van de verdeler zorgt voor een maximaal contact tussen water en lucht, waardoor de ontijzering optimaal verloopt.
  • Veilig
   Geen dure en schadelijke chemicaliën nodig.
  • Exclusief design
   Alle filterelementen en elektronica zitten binnen in een stijlvolle behuizing, beschermd tegen stof en vuil.

   

   

  Wilt u meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

  Vraag een vrijblijvende offerte aan!

  Contact form part voor industrie

  Bericht

  Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
  Toegestane bestandstypen: jpg jpeg png txt pdf doc docx odt xls xlsx.

   

  EcoWater Systems Europe NV deelt deze gegevens nooit met derde partijen. Uw gegevens worden enkel gebruikt om te beantwoorden aan uw vraag. Voor meer informatie kan u ons privacybeleid raadplegen.

  Vanaf wanneer kan ik mijn putwater gebruiken?

  EcoWater behandelt water uit putten vanaf 15 meter. Vanaf die diepte is de waterkwaliteit constant genoeg. Let wel. het gaat niet over de hoeveelheid water, maar over de samenstelling van het water. Als een put niet diep genoeg is, gaat de samenstelling van het water afhangen van oppervlaktefactoren, en gaan dus de hoeveelheden opgeloste stoffen schommelen. 
  Door deze schommelingen kan dan geen constante waterkwaliteit gegarandeerd worden na behandeling, waarmee niemand geholpen is. 

   

  Waterfilters met WiFi?

  Inderdaad! Dankzij de standaard Wifi-functie kan uw EcoWater eXPERT waterfilter makkelijk verbonden worden met uw wifinetwerk.

  • Snel geïnformeerd
   Eén blik op het beveiligde dashboard en u ontdekt alles wat u moet weten over de status van uw waterfilter. Snel en eenvoudig!
  • Handige waarschuwingen
   Wilt u weten of er nog genoeg zout is, of wanneer u een bovengemiddeld verbruik heeft? Stel waarschuwingen in via sms of e-mail, en u bent steeds op de hoogte.
  • Bedien uw toestel vanop afstand
   Vertrek gerust op vakantie, een waterfilter van EcoWater kan ook besturen wanneer u buitenshuis bent. Zelfs een spoeling starten kan vanop afstand!
  • Sneller geholpen
   De intelligente waterfilters van EcoWater zijn uiterst betrouwbaar en gaan in de regel jaren mee. Toch een probleem? Geef de technische dienst van EcoWater toegang tot uw toestel via het internet. De kans is groot dat ze zo al een diagnose kunnen stellen. Zo bent u sneller geholpen, zonder dat u daarvoor thuis hoeft te zijn.
  • Geen extra kosten
   Er zijn geen extra abonnementskosten verbonden aan de wifi-functie. Vraag dus met een gerust hart een offerte, zo weet u ineens de prijs op de factuur!