menu

Ontdek hoeveel kalk er bij jou thuis in het leidingwater zit!

HomeOntdek hoeveel kalk er bij jou thuis in het leidingwater zit!
HomeOntdek hoeveel kalk er bij jou thuis in het leidingwater zit!
Nederlands

Ontdek hoeveel kalk er bij jou thuis in het leidingwater zit!

Water dat veel kalk bevat, noemen we ook ‘hard water’. Is het leidingwater dat bij je thuis uit de kraan stroomt hard, dan krijg je te maken met extra kosten. Die kunnen oplopen tot 650 euro per jaar. Benieuwd hoeveel kalk er bij jou uit de kraan komt? Vul onderstaand formulier in en een specialist komt gratis bij je langs om je water te testen!

Vraag hier je gratis watertest aan!

Afspraak watertest

EcoWater Systems Europe NV deelt deze gegevens nooit met derde partijen. Uw gegevens worden enkel gebruikt om te beantwoorden aan uw vraag. Voor meer informatie kan u ons privacybeleid raadplegen.

Wat mag je verwachten?  

  • We nemen contact met je op voor een afspraak.
  • Een specialist van Ecowater komt op het overeengekomen tijdstip bij je langs om je water te testen. We geven aan hoeveel kalk er in je leidingwater zit en informeren je over de risico’s.
  • Te veel kalk in het water? Dan krijg je vrijblijvend advies over de mogelijke oplossingen.
  • Indien gewenst, kun je meteen een offerte voor je waterverzachter aanvragen.
Waarom een EcoWater waterverzachter

Wat heb ik te winnen?

Met een waterverzachter profiteer je van de voordelen van zacht water, en dat zijn er heel wat! Minder energieverbruik, een langere levensduur van je elektrische toestellen en een lager verbruik van schoonmaakmiddelen. Omdat er geen kalkaanslag meer is heb je bovendien minder poetswerk. Tel daarbij de maandelijkse besparing op je energiefactuur en je hebt heel wat redenen om je situatie thuis te laten onderzoeken. 

Vul dus bovenstaand formulier in en profiteer van een gratis watertest bij je thuis. Je krijgt er advies op maat bovenop!