menu

EcoWater Central Water Filter (CWF)

HomeEcoWater Central Water Filter (CWF)
HomeEcoWater Central Water Filter (CWF)
Waterbehandeling door EcoWater
Nederlands
Central Water Filter

Central Water Filter (CWF)

Met een EcoWater Centrale Water Filter of CWF beschikt u steeds over zuiver, lekker drinkwater, uit elke kraan van uw huis.

De CWF bevat meerdere filtratielagen, waar sedimenten en andere vervuilingen tegengehouden worden. Verder worden onaangename geuren, kleuren en slechte smaken uit het water verwijderd dankzij de geïntegreerde actieve koolfilter.

Elke 14 dagen wordt er gespoeld, om de filtermedia te zuiveren en de sedimenten af te voeren naar de riolering.

Gedaan met het sleuren met duur flessenwater. Gedaan met het vervangen van filters!

Nog eens alle voordelen van de CWF op een rijtje:

 • Lekker, gefilterd water voor elke kraan in huis
  Drinkwater komt voortaan gewoon uit de kraan. U moet niet meer sleuren met flessenwater of er stockageruimte voor voorzien in huis. U draagt ook uw steentje bij voor het milieu, dankzij een CWF komen er geen plastic flessen of vervangfilters meer op de afvalberg terecht. 
 • Smaakvolle gerechten
  Dankzij de pure smaak van uw leidingwater, komen de smaken in uw gerechten, maar ook in uw koffie en thee volledig tot hun recht.
 • Zuinig en onderhoudsvriendelijk
  De CWF gebruikt zeer weinig spoelwater en elektriciteit, dankzij zijn Filtersense technologie. Verder hoeft u dankzij zijn hoge capaciteit nooit filters te vervangen.
 • Rendabel
  Dankzij de besparing op flessenwater en op bijbehorende PMD-zakken, betaalt een CWF zichzelf terug binnen het jaar, voor een gemiddeld gezin.
 • Betrouwbaar
  De CWF beschikt over alle nodige certificeringen voor drinkwater. Verder kan u dankzij onze onderhoudsformules genieten van een garantie tot 15 jaar.

Interesse? Vraag gratis een offerte aan!

Contact form

EcoWater Systems Europe NV deelt deze gegevens nooit met derde partijen. Uw gegevens worden enkel gebruikt om te beantwoorden aan uw vraag. Voor meer informatie kan u ons privacybeleid raadplegen.

Meer informatie

Voor een lijst van alle elementen die verminderd of verwijderd worden door actieve kool, kan u dit artikel raadplegen. Een Central Water Filter kan geïnstalleerd worden samen met een waterverzachter, om u zowel het voordeel lekker drinkwater als het comfort van zacht water te geven. Dit kan ook in een combinatietoestel, het EcoWater ERM Refiner gamma.

Een Central Water Filter kan ook gebruikt worden om uw regenwater te behandelen, vaak in combinatie met een UV-filter. Voor meer informatie kan u hier terecht.