menu

Drinkwater

HomeDrinkwater
HomeDrinkwater
Nederlands

Ontdek ons gamma aan producten om uw drinkwater te koelen en te filteren. Zo komt lekker en gezond drinkwater gewoon uit de kraan. Gedaan dus met het sleuren met duur flessenwater! We stellen eerst onze waterkoelers voor een professionele omgeving voor. Toestellen die drinkwater filteren voor thuis, vindt u lager op deze pagina

Onze waterkoelers voor op kantoor:

Pearl Waterkoeler

De PearlMax 5 is een stijlvolle waterkoeler. Dankzij zijn hoge koelingscapaciteit bent u steeds zeker van een perfect glas water. Deze waterfontein voldoet aan de hoogste standaarden voor hygiëne, met de keuze tussen plat- en bruiswater.

PearlTap & PearlTower

De PearlTap en PearlTower waterdispensers worden ingebouwd. De koeler kan weggestopt worden in een kast, zo krijg je een performante water dispenser met een minimaal gebruik aan functionele ruimte. 

Waterkoelers en water dispensers voor kantoor en horeca

Waterkoelers op hoge capaciteit: de Pro-reeks

De Pro reeks bevat waterkoelers om op hoge capaciteit flessen te vullen. Wij denken hierbij aan catering- of horecatoepassingen, maar ook rust- of ziekenhuizen. 

We hebben op zichzelf staande tapeenheden op het aanrecht, of koeleenheden die aangesloten worden op een dispenser kraan of zelfs op uw bestaande tapinstallatie.

 

>> Meer lezen

Wenst u meer informatie over onze waterkoelers, of ontvangt u graag een offerte op maat? Laat uw gegevens achter via het contactformulier hieronder! 

Contacteer ons vrijblijvend!

Contact form part or pro

EcoWater Systems Europe NV deelt deze gegevens nooit met derde partijen. Uw gegevens worden enkel gebruikt om te beantwoorden aan uw vraag. Voor meer informatie kan u ons privacybeleid raadplegen. 

Onze systemen voor thuis: 

Drinkwatertoestellen voor thuis gaan vooral over filtratie. We bieden toestellen aan met actieve kool (zoals de eVOLUTION Refiner), of toestellen met membraantechnologie, ook wel omgekeerde osmose genoemd. 

Als u een waterkoeler zoekt, is er niets wat u tegenhoudt om een Pearl-toestel aan te schaffen, zoals daar zijn de Pearlmini en de Pearlmax. Uiteraard kan u ook gaan voor een stijlvolle dispenserkraan, de PearlTap.

EcoWater eVOLUTION Refiner

Dit toestel combineert de voordelen van een waterontharder met die van een actieve koolfilter, waardoor u het beste van twee werelden krijgt – zacht water, dat daarbij nog eens echt lekker smaakt.

Omgekeerde Osmose

Met dit drinkwatersysteem wordt uw water door een osmosemembraan geperst, waardoor het een niveau van zuiverheid verkrijgt dat veel soorten flessenwater overstijgt. Het zuiverste water.

 

Wenst u meer te weten, of had u graag een offerte op maat? Vul dan het contactformulier in!

 

Contacteer ons voor meer informatie!

Contact form part or pro

EcoWater Systems Europe NV deelt deze gegevens nooit met derde partijen. Uw gegevens worden enkel gebruikt om te beantwoorden aan uw vraag. Voor meer informatie kan u ons privacybeleid raadplegen.

Meer informatie

Wenst u meer gedetailleerde informatie over filtratie met actieve kool, klikt u dan hier. Voor meer informatie over omgekeerde osmose kan u op deze pagina terecht. Als u een volledig overzicht van onze professionele waterkoelers wil, leest u dan verder op onze professionele pagina’s.

Daarenboven is onze dienstverlening van wereldklasse, met onder meer onze eigen service- en plaatsingsdienst. Als u daar meer over wil weten, kan u op onze servicepagina terecht.