menu

Drinkwater

HomeDrinkwater
HomeDrinkwater
Nederlands

In België is leidingwater perfect drinkbaar. Maar misschien vind je het niet lekker? Of maak je je zorgen om bepaalde verontreinigingen, smaken of geuren ... die zich in het water bevinden?
Daar maak je snel komaf mee!

Plaats een drinkwaterfilter van Ecowater Systems en drink voortaan heerlijk én gezond water recht uit de kraan. Goed voor je gezondheid, je portemonnee en het milieu!

Voor thuis

Wist je dat… Ons leidingwater in België perfect drinkbaar is? En dat dit tot 100 keer goedkoper is dan flessenwater? Geweldig! Maar vele mensen vinden dit water helemaal niet lekker. Daarom hebben wij drinkwatersystemen ontwikkeld, speciaal voor op- of onder je keukenkast. Aan jou de keuze.

Voor op kantoor

Lekker drinkwater op kantoor zonder dat je met flessen moet sleuren, niet moet zorgen voor extra opslagruimte, geen onnodig afval én je steentje bijdragen aan de natuur?
Dat kan met onze waterdispensers voor op kantoor. Hiermee krijg je zowel gekoeld, plat als bruisend water met één druk op de knop.

Les fontaines a eau de la série pro permettent de remplir des bouteilles rapidement

Waterkoelers op hoge capaciteit: de Pro-reeks

De Pro reeks bevat waterkoelers om op hoge capaciteit flessen te vullen. Wij denken hierbij aan catering- of horecatoepassingen, maar ook rust- of ziekenhuizen. 

We hebben op zichzelf staande tapeenheden op het aanrecht, of koeleenheden die aangesloten worden op een dispenser kraan of zelfs op uw bestaande tapinstallatie.

 

>> Meer lezen

Wenst u meer informatie over onze waterkoelers, of ontvangt u graag een offerte op maat? Laat uw gegevens achter via het contactformulier hieronder! 

Contacteer ons vrijblijvend!

Contact form part or pro

EcoWater Systems Europe NV deelt deze gegevens nooit met derde partijen. Uw gegevens worden enkel gebruikt om te beantwoorden aan uw vraag. Voor meer informatie kan u ons privacybeleid raadplegen.

Waarom kiezen voor een drinkwatersysteem van EcoWater?

 

TOPKWALITEIT EN DESIGN

EcoWater staat al meer dan 90 jaar bekend om zijn innovatieve technologieën in de wereld
van waterbehandeling. We kiezen steevast voor topkwaliteit en tijdloos design.

EIGEN INSTALLATIE

Onze installateurs genoten de meest geavanceerde opleiding.
Zo zorgen zij steeds voor een installatie op jouw maat!

SUPERIEURE SERVICE VAN A TOT Z

Met EcoWater heb je aan één enkel bedrijf genoeg om al jouw behoeften voor
waterbehandeling te vervolledigen. Zo kan je bij ons terecht voor installatie,
reparatie en onderhoud van jouw toestellen.
Heb je vragen over jouw installatie of toestel?
Dan kan je terecht bij onze dienst naverkoop: 0800 99 599