header-image
 

Syndici

Waterontharders voor appartementsgebouwen

Ben je professioneel syndicus of zelf ook mede-eigenaar? Laat de inwoners van jouw appartementsgebouw meegenieten van de luxe van zacht water, met een waterontharder van EcoWater. Via een transparante offerte en een flexibel dienstenpakket zorgen wij in elke situatie voor een oplossing op maat.

Gedetailleerde offerte met een realistische prijs

Het opmaken van een offerte begint bij ons steeds met een plaatsbezoek. Zo kunnen we de beschikbare ruimte bekijken, zien welke opstelling mogelijk is, waar het water juist binnenkomt … Dit plaatsbezoek stelt ons in staat om een offerte te maken die zo realistisch en gedetailleerd mogelijk is. Op die manier vermijden we verrassingen: de prijs op de offerte is ook de prijs op de uiteindelijke factuur.

We kunnen het plaatsbezoek uitvoeren in aanwezigheid van de syndicus of een van de medebewoners, maar dit is geen vereiste. We kunnen evengoed de sleutel ophalen en na het bezoek weer terugbrengen, zodat jij hier geen tijd voor moet vrijmaken.

Bovendien hebben we niet noodzakelijk de actuele gegevens nodig omtrent het waterverbruik in het gebouw. Aan de hand van het aantal units dat op de waterverzachter zal worden aangesloten kunnen wij dit perfect zelf inschatten.

Welke informatie vind je terug op een offerte?

 

info offerte

 

Heb je na ontvangst van de offerte nog vragen of wil je meer informatie over de prijzen die we hanteren? Dan staan we altijd klaar om verdere uitleg te geven. Ook in het voortraject hechten we veel belang aan een goede begeleiding, zodat jij de beste keuze kan maken voor de VME.

Indien je akkoord bent met de offerte kan je deze eenvoudig online goedkeuren. Onze planning neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om een concrete datum af te spreken voor de installatie van de waterontharder.

Flexibele oplossingen voor elke situatie

Vaak wordt een waterontharder geïnstalleerd op de plaats waar het water het gebouw binnenkomt. Dit kan in de verwarmingsruimte zijn, maar bijvoorbeeld ook in een gang. Wil je dat het toestel op een andere locatie geplaatst wordt? Ook dat is geen probleem. EcoWater beschikt eveneens over een professioneel team dat elektriciteits- en leidingwerken uitvoert. Zo kunnen we het toestel op een plaats naar keuze installeren.

In sommige gebouwen komt het water ook op verschillende punten het gebouw binnen. In zulke gevallen installeren we meerdere gemiddelde toestellen in plaats van één grote installatie. Omdat we ook zelf fabrikant zijn, zijn we erg flexibel en bieden we modulaire oplossingen voor elke situatie.

Bespaar tot €650 per jaar

Wist je dat elk gezin van het appartementsgebouw tot € 650 per jaar kan besparen dankzij een waterverzachter? 

Een minimum aan hinder door een efficiënte werkwijze

De plaatsing van onze systemen gebeurt volledig in eigen beheer. Jij hoeft je nergens zorgen om te maken*: omdat we reeds een plaatsbezoek uitvoerden, weten onze mensen exact wat er moet gebeuren en zijn ze hier ook op voorbereid. Afvoerwerken, het boren van gaten, het afbreken en verzagen van een oude installatie … We nemen alle werkzaamheden op ons en nemen na de installatie al het afval mee, zodat de ruimte netjes achterblijft.

Uiteraard moet het water tijdelijk worden afgesloten tijdens de plaatsing, maar we houden deze downtime zo kort mogelijk. Onze installaties worden namelijk op voorhand gemonteerd in ons magazijn waardoor elke plaatsing snel en efficiënt verloopt. Op die manier ondervinden de bewoners van het gebouw zo weinig mogelijk hinder van de werkzaamheden.

Eens de installatie voltooid is, is de waterontharder ook meteen actief. We geven de nodige uitleg rond de werking en zorgen dat het zout is aangevuld. Zo kan iedereen in het gebouw meteen genieten van alle voordelen van zacht water.

* EcoWater mag zelf geen aanpassingen doorvoeren aan de watermeter. Moet deze dus bijvoorbeeld verplaatst worden, dan moet je hier de watermaatschappij voor contacteren. Dat moet gebeuren voordat de waterontharder geïnstalleerd wordt. Daarna kunnen wij vlot beginnen aan de plaatsing. Indien er individuele meters per appartement aanwezig zijn is er ook de mogelijkheid om een gemeenschappelijk toestel te plaatsen voor de individuele meters.

De voordelen van zacht water

wifi

Naservice en onderhoud

Een eerste onderhoud wordt voorzien wanneer de installatie een jaar in gebruik is. Hiervoor werken we met verschillende onderhoudscontracten voor een periode van 1, 3 of 5 jaar. Uiteraard kan je ook op andere momenten steeds op ons rekenen. Zo kunnen we bijvoorbeeld het zout bijvullen indien gewenst en staat ons interventieteam 24/7 voor je klaar indien er problemen zouden zijn.

Op die manier blijft alles binnen EcoWater, vanaf de offerte tot de naservice.

Sommige bewoners willen een waterontharder, maar er is geen meerderheid voor één centrale installatie… Wat dan?

Eén grote waterverzachter aanschaffen voor het hele gebouw is natuurlijk voordeliger dan afzonderlijke toestellen voor elk appartement. Wordt er echter toch geen meerderheid gevonden, dan kunnen we ook per appartement kleine, compacte toestellen installeren.

Zacht en puur water voor iedereen

Heb je interesse in een waterontharder van EcoWater? Vraag nu een offerte aan. We maken dan snel een afspraak voor een plaatsbezoek en kunnen binnen de tien werkdagen een offerte opleveren. Wil je eerst graag meer informatie, aarzel dan niet om ons te contacteren.

 

Meer info nodig? 

Contacteer ons via sales@ecowater.be


Onze cases

EcoWater ondersteunt verschillende appartement-complexen om aan hun waterbehoeftes te voldoen.
Lees hieronder meer over onze projecten. 

Waterverzachters op maat

Op de grens tussen de dichte woonwijk in Laken en de Haven van Brussel vinden we Tivoli GreenCity, een bouwproject van ongeveer 400 appartementen verdeeld over 5 gebouwen. Het hele project ademt duurzaamheid en kadert perfect binnen het thema van duurzame stadsontwikkeling. Via de syndicus Syncura, waar we al verschillende keren mee samenwerkten, kregen we de vraag om waterverzachters op maat te installeren.

Wat zit er in mijn water?

Smaakt jouw water raar? Ruikt het vreemd? Dat is niet normaal, en wij kunnen helpen.

Bekijk de meest voorkomende waterproblemen

Contacteer ons


 
One file only.
8 MB limit.
Allowed types: gif, jpg, jpeg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, mp4, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.
8 MB limit per form.