menu

Waterkoelers op hoge capaciteit: de Pro reeks

HomeWaterkoelers op hoge capaciteit: de Pro reeks
HomeWaterkoelers op hoge capaciteit: de Pro reeks
Nederlands

De Pro reeks bevat waterkoelers om op hoge capaciteit flessen te vullen. Wij denken hierbij aan catering-of horecatoepassingen, maar deze koelers kunnen ook aan de vraag van rust- of ziekenhuizen voldoen. We bieden hier twee opties: een op zichzelf staande tapeenheid die op het aanrecht komt, of een koeleenheid die ingebouwd wordt, en dan aangesloten wordt op een dispenser kraan zoals de PearlTower, of zelfs op uw bestaande tapinstallatie.

Krachtige waterdispensers voor hoge volumes

De CR PRO is gemakkelijk te bedienen dankzij de keuze tussen elektrische of manuele kranen. Het strakke design past in elk horeca-interieur. 

 Of u nu de inbouwversie of de counter top versie neemt, de koeler met ijsbank levert een koelcapaciteit van 53 liter per uur (dit is de hoeveelheid water die zonder onderbreking geserveerd kan worden, met een ΔT van 6 ºC).  

Dankzij de CR PRO kunnen uw klanten dus steeds genieten van perfect gekoeld en bruisend water. Pieken worden moeiteloos opgevangen. 

Belangrijkste eigenschappen:

  • Krachtige koeleenheid met ijsbank technologie
  • Keuze tussen elektrische en manuele kranen
  • Eenvoudig te onderhouden, ingebouwde drukregelaar en CO2-regelaar
  • Keuze tussen plat, lichtbruisend of bruisend water

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN!

Contact form pro

EcoWater Systems Europe NV deelt deze gegevens nooit met derde partijen. Uw gegevens worden enkel gebruikt om te beantwoorden aan uw vraag. Voor meer informatie kan u ons privacybeleid raadplegen.