menu

EcoWater eVOLUTION Refiner Gamma

HomeEcoWater eVOLUTION Refiner Gamma
HomeEcoWater eVOLUTION Refiner Gamma
Waterbehandeling door EcoWater
Nederlands

Een EcoWater Refiner is het beste van twee werelden.

Met een EcoWater Refiner combineert u de voordelen van een ontharder met die van een waterfilter. Deze waterontharder beschermt uw leidingen, huishoudtoestellen en boiler tegen kalkaanslag, maar u beschikt ook altijd over zuiver, lekker drinkwater.

De geïntegreerde actieve koolfilter van de EcoWater Refiner verwijdert onaangename geuren, kleuren en slechte smaken uit het water. U geniet dus van lekker drinkwater uit elke kraan van uw huis.

Gedaan met het sleuren met duur flessenwater. Gedaan met het vervangen van filters!

Heeft u interesse, of wenst u een offerte voor deze waterverzachter? Vult u dan het contactformulier hieronder in!

Een refiner van EcoWater combineert waterverzachter en waterfilter in 1 toestel

Een overzicht van de toestellen

Er zijn twee modellen die u het comfort van een waterverzachter en een drinkwaterfilter tegelijk kunnen bieden. 

  • De EcoWater Refiner Boost bevat 5 liter actieve kool, in een compact toestel. Ideaal voor gemiddelde gezinnen.
  • De EcoWater Refiner Power bevat 9 liter actieve kool. Deze grote capaciteit sluit perfect aan bij de behoeften van iets grotere gezinnen.

De belangrijkste voordelen van een eVOLUTION Refiner

Een Refiner is een waterverzachter en geeft u daarom dezelfde voordelen als onze eVOLUTION-reeks. In de eerste plaats is het een robuust, duurzaam toestel. Verder haalt het maximale zuinigheid dankzij de intelligent volumetrische sturing. De droge zoutbak zorgt ervoor dat het toestel steeds optimaal blijft werken en dat het risico op bacteriën beperkt blijft. Tenslotte beschikt deze ontharder over alle mogelijkheden om de werking ervan op te volgen: een duidelijk display, een automatische zoutmeting en een standaard WiFi-connectiviteit

De ingebouwde waterfilter met actieve kool van de Refiner kan miljoenen liters water filteren, tot 3 miljoen liter voor de Refiner Boost, en tot 5 miljoen liter voor de Refiner Power! Zo hoeft u zich dus nooit zorgen te maken over het vervangen van filters. Meer informatie over hoe filtratie met actieve kool nu net in zijn werk gaat, kan u via deze link vinden.

Vraag een gratis offerte aan!

Contact form

EcoWater Systems Europe NV deelt deze gegevens nooit met derde partijen. Uw gegevens worden enkel gebruikt om te beantwoorden aan uw vraag. Voor meer informatie kan u ons privacybeleid raadplegen.