menu

Professionele drinkwatersystemen

HomeProfessionele drinkwatersystemen
HomeProfessionele drinkwatersystemen
Nederlands

Onze Pearl waterdispensers zijn ideaal om alle medewerkers te voorzien van fris, lekker drinkwater. Indien u een grotere schaal in gedachten had, hebben we actieve koolfiltratie en ook nog omgekeerde osmose.

Pearl waterkoeler

De Pearl waterkoeler wordt direct aangesloten op de waterleiding. Dankzij de actieve koolfilter, het koelsysteem en het CO2-systeem, staat de Pearl steeds klaar om een glas zuiver, lekker en fris water te leveren, met keuze tussen plat- en bruiswater.

De belangrijkste voordelen van de Pearl waterdispenser:

  • Steeds fris en lekker plat- en bruiswater bij de hand
  • Veel goedkoper dan flessenwater
  • Niet meer sleuren met flessen, geen bergruimte meer nodig
  • Veel beter voor het milieu

Er zijn twee varianten op de waterkoeler beschikbaar, de PearlMax en de PearlMini DS.

 

Actieve koolfilter

Actieve kool verwijdert een groot aantal koolwaterstoffen en chloorverbindingen uit het water. Het resultaat is lekker drinkwater, dat de kwaliteit van flessenwater benadert.

Het grote voordeel aan een actief koolfilter is dat het centraal geïnstalleerd kan worden, op een dusdanige manier dat er geen filters moeten vervangen worden en er geen merkbaar debietverlies optreedt, maar dat toch elke kraan drinkwater van topkwaliteit levert.

Wij kunnen deze technologie aanbieden op kleine schaal (Central Water Filter), maar ook op heel grote schaal (5000-reeks).

 

Omgekeerde osmose

Het meest pure water wordt geproduceerd via een proces van omgekeerde osmose – een heel erg fijn membraan waar het water doorheen geperst wordt.

Omgekeerde osmose wordt soms gebruikt bij de productie van dranken. Osmosewater bevat bijna geen mineralen die de smaak ervan kunnen beïnvloeden. Daarom vormt het een uitstekende basisgrondstof. Sommige producenten voegen zelfs via doseringen bepaalde mineralen toe aan het water eer het verwerkt wordt, om een zo homogeen mogelijke kwaliteit te hebben.

Onze ROHD-SB en ROHD-4000 oplossingen worden in onze eigen magazijnen volledig op maat geassembleerd. 

Contacteer ons voor meer informatie

Contact form pro

EcoWater Systems Europe NV deelt deze gegevens nooit met derde partijen. Uw gegevens worden enkel gebruikt om te beantwoorden aan uw vraag. Voor meer informatie kan u ons privacybeleid raadplegen.