menu

Zacht water én een besparing op je energiefactuur: ontdek de slimme waterverzachter met wifi

HomeZacht water én een besparing op je energiefactuur: ontdek de slimme waterverzachter met wifi
HomeZacht water én een besparing op je energiefactuur: ontdek de slimme waterverzachter met wifi
Ontdek de slimme waterverzachter met wifi

Zacht water én een besparing op je energiefactuur: ontdek de slimme waterverzachter met wifi

Waterontharders met wifi doen meer dan kalk uit je water halen. Ze helpen je zelfs besparen op je waterfactuur. Ontdek alle troeven van deze multitaskers! 

Wifi ingebouwd

In ons assortiment eVOLUTION waterverzachters vind je toestellen met ingebouwde WiFi Hydrolink Plus® module. Daarmee ben je altijd prima op de hoogte van je waterverbruik. Op het online platform kun je nuttige gegevens bekijken. Via overzichten van het dagelijks, wekelijks, maandelijks en jaarlijks verbruik krijg je inzicht in de manier waarop er water verbruikt wordt in huis.

Waarschuwingen bij groot waterverbruik

Bovendien stuurt je toestel jou nuttige waarschuwingen via sms of email, bijvoorbeeld wanneer het waterverbruik plots erg is toegenomen. Zo kun je waterlekken snel detecteren en de schade beperken. Een besparing van tijd én geld.

Ontdek de slimme waterverzachter met wifi

Herinnering voor het bestellen van zout

Meestal staat je waterverzachter in de kelder of garage en heb je hem niet elke dag in het oog. Dan is het handig om een sms of mail te krijgen zodra het zout bijna op is. Je hoeft dit dus niet voortdurend in de gaten te houden, want je wordt op tijd op de hoogte gebracht.

 

Info voor de technicus

Beschik je over een internetverbinding, dan kun je met je waterverzachter communiceren. Zo kun je op elk moment grafieken raadplegen of je onderhoudstechnicus toegang geven tot de gegevens van het toestel.

Hulp op afstand

Wist je dat je de EcoWater eVOLUTION waterverzachter ook vanop afstand kunt besturen? Als je de onderhoudstechnieker toegang geeft tot je toestel, kan hij de instellingen aanpassen zonder dat er een verplaatsing nodig is. Makkelijk en snel!

Reminders voor onderhoud

Ook interessant: je hoeft niet meer in het oog te houden wanneer het tijd is voor onderhoud. Je toestel stuurt je een bericht wanneer er een onderhoud nodig is. De wifimodule biedt informatie aan de technicus, waardoor problemen sneller geïdentificeerd worden.

Kleinere ecologische voetafdruk

Door een waterzachter in huis te halen en zacht water te gebruiken, verkleint je voetafdruk. Zo heb je veel minder detergenten nodig en moet je je huishoudtoestellen minder vaak vervangen.

Bewust van je gebruik

Maar de ingebouwde wifimodule heeft nog een voordeel voor het milieu: je wordt je bewust van je watergebruik thuis. De overzichtelijke grafieken en duidelijke cijfers doen je beseffen dat water erg waardevol is.

 

Klaar om water te besparen dankzij een waterverzachter met wifi? Vraag advies aan een van onze specialisten via het contactformulier hieronder!

Vraag vrijblijvend advies van een specialist!

Particulier nieuw

EcoWater Systems Europe NV deelt deze gegevens nooit met derde partijen. Uw gegevens worden enkel gebruikt om te beantwoorden aan uw vraag. Voor meer informatie kan u ons privacybeleid raadplegen.