menu

Kalkaanslag in je badkamer? Zo reken je er voorgoed mee af!

HomeKalkaanslag in je badkamer? Zo reken je er voorgoed mee af!
HomeKalkaanslag in je badkamer? Zo reken je er voorgoed mee af!
Kalkaanslag in je badkamer? Zo reken je er voorgoed mee af!

Kalkaanslag in je badkamer? Zo reken je er voorgoed mee af!

Zit er een wit laagje kalkaanslag op je kranen en douchewand? Schrobben helpt maar voor even, want de lelijke aanslag komt steeds terug. Het kan ook anders. Ontdek hoe je voorgoed van je kalkprobleem verlost raakt.

Hoe ontstaat kalkaanslag?

Kalkaanslag op je kranen of douchedeur is geen mooi zicht. Benieuwd waar die hardnekkige aanslag vandaan komt? Wel, regenwater dat naar beneden valt, komt in contact met gesteenten. Op die manier pikt het calcium- en magnesiummineralen op. Die werken samen en maken het water hard. We spreken dan van ‘hard water’. Bij verwarming van hard water, via een apparaat of verwarmingssysteem, veranderen de mineralen in kalkaanslag. Dit verschijnsel is minder onschuldig dan het lijkt. Ontdek de risico’s van kalkaanslag.

Kalkaanslag jaagt je op kosten

Hard water zorgt voor een ontsierend laagje op je kranen, douchewand en tegels. Op termijn hoopt de kalkaanslag zich op. Zo krijg je het goedje steeds moeilijker weg. Dat is niet het enige nadeel. Wist je dat je apparaten, zoals je wasmachine en boiler, steeds minder goed gaan werken? Hierdoor stijgt je energierekening. Ook gaan ze sneller stuk, wat opnieuw extra kosten met zich meebrengt. Leer hoe je de oorzaak snel en efficiënt aanpakt.

Kalkaanslag in je badkamer? Zo reken je er voorgoed mee af!

Zacht water dankzij een waterverzachter

Last van hard water? Dan kijk je best uit naar een kwalitatieve waterverzachter. Die filtert de kalk uit het water, zodat het heerlijk zacht wordt. Meteen geniet je van de voordelen van zacht water. Je hebt geen last meer van lelijke kalkaanslag, je apparaten werken goed en gaan langer mee. Het zachte water is bovendien een luxe voor je huid (die gaat stralen) en je haar (dat weer een gezonde glans krijgt). Dat went snel!

 

Slim en zuinig toestel op maat

Waar moet je op letten als je een waterverzachter koopt? Natuurlijk kies je voor een ervaren firma die je een duurzame oplossing en een goede service kan aanbieden. Laat je adviseren en informeer je: kan het toestel afgestemd worden op wat jij nodig hebt? Springt het zuinig om met water en zout? Krijg je automatisch een seintje wanneer het tijd is voor een onderhoud? En kun je het makkelijk regelen, ook vanop afstand? Ontdek de nieuwste generatie intelligente waterverzachters.

Waterverzachter met wifi

Zou je het handig vinden om je waterverzachter te kunnen regelen via smartphone? Dat kan! Onze eVOLUTION-waterverzachter kan makkelijk verbonden worden met je wifinetwerk. Zo kun je hem overal beheren via smartphone, pc of tablet, zonder extra abonnementskosten. In één oogopslag ontdek je nuttige info zoals het waterverbruik en zoutniveau. Bovendien krijg je een seintje zodra het zoutniveau te laag wordt En je kunt hulp vanop afstand toestaan in geval van een technisch probleem. Zo kan er snel een diagnose gesteld worden..

Tot 650 euro per jaar bespaard

Denk ook eens aan de fikse besparing die je realiseert met een waterverzachter. Zo kun je met een eVOLUTION-waterverzachter tot 650 euro per jaar besparen. Je zal minder schoonmaakmiddelen nodig hebben (210 euro bespaard), minder uitgeven aan energie (63 euro bespaard), minder betalen aan onderhoud en vervanging van warmwatertoestellen (200 euro bespaard). Naast je toestellen gaat ook je kleding langer mee (177 euro bespaard). Zo is je waterverzachter snel terugverdiend, terwijl je geniet van extra comfort. What’s not to like?

Wil je afrekenen met kalkaanslag en genieten van de voordelen van zacht water? Vul dan het contactformulier hieronder in. Je krijgt vrijblijvend advies op maat en een gratis offerte!. Doen! 

Contacteer ons voor vrijblijvend advies op maat!

Particulier nieuw

EcoWater Systems Europe NV deelt deze gegevens nooit met derde partijen. Uw gegevens worden enkel gebruikt om te beantwoorden aan uw vraag. Voor meer informatie kan u ons privacybeleid raadplegen.