menu

Een waterverzachter met WiFi is beter, en wel om deze 9 redenen

HomeEen waterverzachter met WiFi is beter, en wel om deze 9 redenen
HomeEen waterverzachter met WiFi is beter, en wel om deze 9 redenen

Een waterverzachter met WiFi is beter, en wel om deze 9 redenen

Tot voor kort hadden waterverzachters maar 1 taak, het verwijderen van kalk in het water. Sinds EcoWater eVOLUTION ontharders een WiFi module hebben, zijn deze toestellen een belangrijk hulpmiddel om spaarzaam om te springen met water.

Gérez votre adoucisseur eVOLUTION via WiFi

Wat zijn de gebruiksvoordelen van een EcoWater waterontharder met WiFi?

Dankzij de ingebouwde WiFi Hydrolink Plus® module heb je toegang tot het online platform. Daar worden een aantal gegevens verduidelijkt aan de hand van cijfers en grafieken.

1. Met overzichten van het dagelijks, wekelijks, maandelijks of jaarlijks verbruik krijg je inzicht in de manier waarop er water verbruikt wordt in huis. Soms is het even schrikken om de cijfers zwart op wit te zien, maar bewustwording is de eerste stap.

2. Je toestel stuurt je waarschuwingen via SMS of email, bijvoorbeeld over plotselinge, grote toenames in waterverbruik. Zo kan je eventuele waterlekken snel detecteren voor de schade onoverzichtelijk wordt.

3. Meestal staat je waterverzachter in de kelder of garage, en heb je hem niet elke dag in het oog. Daarom kan een SMS of mail wanneer het zout bijna op is heel nuttig zijn.

4. Zodra je een internetverbinding hebt, kan je met je waterverzachter communiceren. Je kan dus op elk moment van de dag grafieken raadplegen of je onderhoudstechnieker toegang geven tot de parameters van het toestel.  Handig, toch?

 

Technicien de service

Wat zijn de voordelen van een EcoWater waterontkalker met WiFi naar onderhoud toe?

5. Het is mogelijk om de EcoWater eVOLUTION waterverzachter vanop afstand te besturen. Als je de onderhoudstechnieker toegang geeft tot je toestel, kunnen instellingen vanop afstand aangepast worden, zonder een verplaatsing te moeten doen.

6. Je hoeft niet meer in het oog te houden wanneer het tijd is voor onderhoud. Je toestel stuurt je gewoon een bericht wanneer het zover is.

7. De WiFi module levert veel informatie aan de technieker, waardoor eventuele problemen sneller geïdentificeerd worden.

 

Wat doet een EcoWater waterverzachter met WiFi voor het milieu?

8. Een waterverzachter is op zich al een voordeel voor het milieu. Het gebruik van zacht water levert direct een vermindering van je voetafdruk op – bijvoorbeeld dankzij de drastische vermindering in detergenten die je nodig hebt, of je huishoudtoestellen die minder vaak moeten vervangen worden.

9. De ingebouwde WiFi module betekent nog een voordeel voor ons milieu – de bewustwording van je watergebruik thuis. De overzichtelijke grafieken en duidelijke cijfers maken het heel duidelijk dat water erg waardevol is. Dit is op zich een heel belangrijke les, zowel voor volwassenen als voor de nieuwe generaties.

 

Wil je meer weten over waterverzachters met WiFi? Vul dan het contactformulier hieronder in. 

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact form

EcoWater Systems Europe NV deelt deze gegevens nooit met derde partijen. Uw gegevens worden enkel gebruikt om te beantwoorden aan uw vraag. Voor meer informatie kan u ons privacybeleid raadplegen.