menu

EcoWater zet de volgende stap in klantenservice

HomeEcoWater zet de volgende stap in klantenservice
HomeEcoWater zet de volgende stap in klantenservice

EcoWater zet de volgende stap in klantenservice

Als gevolg van onze inspanningen om onze service naar de klanten steeds te verbeteren, kunnen onze particuliere klanten vanaf nu hun onderhoud online inboeken.

Un niveau supérieur pour le service client EcoWater

Hoe gaat het concreet in zijn werk?

Net als vroeger krijgt u een jaarlijkse email die u uitnodigt om een afspraak vast te leggen, maar nu bevat deze email ook een gepersonaliseerde link om rechtstreeks naar ons boekingsportaal te gaan. Daar kan u direct een afspraak vastleggen.

Let u er wel op dat dit portaal voorlopig alleen geschikt is om afspraken vast te leggen voor een gewoon onderhoud. Als u een probleem heeft en een interventie wenst, gelieve dan onze planningsdienst rechtstreeks te contacteren op 014 24 71 99, or via hhplanning@ecowater.be.

Als u geen uitnodiging via email krijgt, is het mogelijk dat wij niet beschikken over uw correcte emailadres. Dit kan u oplossen door contact op te nemen met onze planningsdienst, via het formulier hieronder.

Geef uw juiste gegevens door

Particulier bestaand

EcoWater Systems Europe NV deelt deze gegevens nooit met derde partijen. Uw gegevens worden enkel gebruikt om te beantwoorden aan uw vraag. Voor meer informatie kan u ons privacybeleid raadplegen.