menu

Dé gemakkelijkste manier om je badkamer of keuken te onderhouden

HomeDé gemakkelijkste manier om je badkamer of keuken te onderhouden
HomeDé gemakkelijkste manier om je badkamer of keuken te onderhouden

Dé gemakkelijkste manier om je badkamer of keuken te onderhouden

Daar sta je dan, in de toonzaal, klaar om de badkamer of keuken van je dromen te bestellen. Je hebt het helemaal uitgekiend, de perfecte balans tussen modern, strak design en tijdloze klasse. Het wordt echt prachtig, daar is geen twijfel over.

Maar dan is er dat stemmetje: "hoe ga je dit allemaal poetsen?" Dus ... hoe zorg je ervoor dat de badkamer van je dromen ook de badkamer van je dromen blijft?

Een waterverzachter van EcoWater

Het grootste probleem qua onderhoud is kalkaanslag. Het is hardnekkig, erg zichtbaar, en vormt een gemakkelijke bodem waar ander vuil zich in kan vastzetten. Het is veel werk om weg te halen, en je hebt er vaak dure, agressieve producten voor nodig, die niet zonder risico zijn.

Met een waterverzachter van EcoWater heb je daar gewoon geen last van. Poetsen wordt ineens veel eenvoudiger en gaat veel vlotter.

Maar, er zijn nog andere voordelen aan een waterverzachter. Had je bijvoorbeeld al eens gedacht aan de kalkaanslag die je niet ziet, dus aan de binnenkant van je elektrische apparaten? Dit gebeurt met elk apparaat dat water verwarmt, dus je wasmachine, je boiler, je stoomoven, je koffieapparaat, enzovoort. Het gaat minder goed werken, en veel te snel stuk gaan. Met een waterverzachter heb je daar geen last van.

Zacht water is beter voor je huid en haar en laat een satijnzacht gevoel achter. Heb je last van droge huid of droge haren? Met een waterverzachter voel je het verschil meteen.

Als je zacht water gebruikt, gaan zeepproducten ook beter werken. Je hebt minder waspoeder nodig, maar ook minder zeep onder de douche. Dit is nog eens beter voor je huid, maar verder zijn er ook minder zeepresten om weg te poetsen, en is het natuurlijk beter voor je portemonnee.

Van waspoeder gesproken, zacht water is ook beter voor je wasgoed. De kalk in het water zet zich vast in de vezels en maakt je handdoeken hard en ruw. Met een waterverzachter ... je raadt het al. Geen kalk, dus altijd zachte handdoeken, ook als je ze aan de waslijn droogt.

Als je al deze voordelen samen telt, komt een gemiddeld Belgisch gezin uit op een besparing tot 650€ per jaar. Daarvoor heb je al iets extra in de keuken van je dromen, toch?

Wil je meer informatie over waterontharders, of wil je weten hoe een EcoWater toestel in je project past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier hieronder.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact form

EcoWater Systems Europe NV deelt deze gegevens nooit met derde partijen. Uw gegevens worden enkel gebruikt om te beantwoorden aan uw vraag. Voor meer informatie kan u ons privacybeleid raadplegen.