menu

5 redenen om een waterverzachter te nemen bij uw nieuwe keuken

Home5 redenen om een waterverzachter te nemen bij uw nieuwe keuken
Home5 redenen om een waterverzachter te nemen bij uw nieuwe keuken

5 redenen om een waterverzachter te nemen bij uw nieuwe keuken

Droomt u van een nieuwe keuken, bent u aan het plannen, of heeft u net een nieuwe keuken geïnstalleerd? Hier zijn vijf redenen om een waterverzachter te overwegen bij uw project!

 1. Een waterverzachter geeft u de vrijheid om de materialen te kiezen die u het liefste wil. U gaat geen last hebben van kalkaanslag, dus u gaat geen agressieve poetsproducten nodig hebben die bepaalde materialen kunnen aantasten. Een marmeren of natuurstenen keukenblad gaat dus geen enkel kwaad kunnen.

  Dankzij de afwezigheid van kalksporen wordt het onderhoud van uw oppervlakken ook veel gemakkelijker. Neem dus die strakke roestvrijstalen spatplaat, kies gerust die trendy antracietkleurige gootsteen.
   

 2. Producten om kalkaanslag te bestrijden zijn niet alleen agressief, ze zijn ook duur. Investeer dat bedrag liever in uw keuken zelf, in plaats van in gevaarlijke poetsproducten. Zo heeft u er veel meer plezier van.
   
 3. Met een waterverzachter beschermt u uw investeringen. Heeft u een keukenkraan die kokend water levert? Een stoomoven? Een ingebouwd espressoapparaat? Dankzij uw waterverzachter hoeft u zich geen zorgen te maken. Daarbij heeft uw vaatwasser geen zout meer nodig, en blijven uw glazen en uw bestek er als nieuw uitzien.
   
 4. Dankzij zacht water komen de smaken van uw gerechten beter tot hun recht. Zeker als u gaat voor een combinatietoestel dat ontharding en filtratie met actieve kool combineert. De actieve kool zorgt voor lekker drinkwater van topkwaliteit in uw hele huis, dus ook in uw keuken.
   
 5. Van drinkwater gesproken, onthard water is absoluut drinkbaar en vormt geen enkel gevaar voor de gezondheid (voor zover u zich dat nog zou afvragen). Vermits calcium slechts in zeer beperkte mate wordt opgenomen via het drinkwater, heeft u de kalk in het water dus niet nodig om gezond te blijven. Het bewijs: er wordt geen calciumtekort ten gevolge van het drinkwater vastgesteld in streken met natuurlijk zacht water.

Heeft u nog verdere vragen of opmerkingen, of wilt u weten hoe een waterverzachter in uw keukenproject past? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het formulier hieronder, of via het gratis nummer 0800 99 599!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact form

EcoWater Systems Europe NV deelt deze gegevens nooit met derde partijen. Uw gegevens worden enkel gebruikt om te beantwoorden aan uw vraag. Voor meer informatie kan u ons privacybeleid raadplegen.