menu

5 redenen om een waterverzachter te integreren in uw badkamerproject

Home5 redenen om een waterverzachter te integreren in uw badkamerproject
Home5 redenen om een waterverzachter te integreren in uw badkamerproject

5 redenen om een waterverzachter te overwegen bij uw badkamerproject

Plant u een nieuwe badkamer, heeft u net een nieuwe badkamer geïnstalleerd, of bent u nog aan het dromen ervan? Hier zijn alvast vijf redenen om een waterverzachter te overwegen bij uw project!

 1. Zacht water is beter voor uw huid en haar en laat een satijnzacht gevoel achter. Heeft u last van droge huid of droge haren? Met een waterverzachter voelt u het verschil meteen.
   
 2. Zeepproducten werken beter met zacht water. U heeft dus minder shampoo en doucheproducten nodig voor hetzelfde propere gevoel. Dit is nog eens beter voor uw huid, maar verder zijn er ook minder zeepresten om weg te poetsen, en is het natuurlijk beter voor uw portemonnee.
   
 3. Een waterverzachter geeft u de vrijheid om de materialen te kiezen die u het liefste wil. U gaat geen last hebben van kalkaanslag, dus het onderhoud van uw oppervlakken wordt veel gemakkelijker. Donkere tegels, een douchewand in glas, een wastafel uit natuursteen ... het kan allemaal.
   
 4. Met zacht water beschermt u uw investeringen. Dankzij uw waterverzachter hoeft u zich geen zorgen te maken over de levensduur van uw kranen, of over hoe u die prachtige regendouchekop gaat kalkvrij houden.
   
 5. Zacht water is beter voor uw wasgoed. De kalk in het water zet zich vast in de vezels en maakt uw handdoeken hard en ruw. Met een waterverzachter heeft u geen kalk, waardoor u steeds geniet van de zachtste handdoeken.

Heeft u nog verdere vragen of opmerkingen, of wilt u weten hoe een waterverzachter in uw badkamerproject past? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het formulier hieronder, of via het gratis nummer 0800 99 599!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact form

EcoWater Systems Europe NV deelt deze gegevens nooit met derde partijen. Uw gegevens worden enkel gebruikt om te beantwoorden aan uw vraag. Voor meer informatie kan u ons privacybeleid raadplegen.