menu

Drinkwatersystemen

HomeDrinkwatersystemen
HomeDrinkwatersystemen
Nederlands

U kan bij EcoWater verschillende oplossingen vinden om uw drinkwater thuis te filteren. Zo komt lekker en gezond drinkwater bij u thuis gewoon uit de kraan. Gedaan dus met het sleuren met duur flessenwater!

Bent u op zoek naar een oplossing voor een professionele omgeving, of heeft u specifieke eisen aan de waterkwaliteit? Ga dan naar onze professionele pagina!

Ons aanbod drinkwatersystemen: 

EcoWater eVOLUTION Refiner

Dit toestel combineert de voordelen van een waterontharder met die van een actieve koolfilter, waardoor u het beste van twee werelden krijgt – zacht water, dat daarbij nog eens echt lekker smaakt.

Central Water Filter (CWF)

Deze waterfilter met actieve kool wordt na de hoofdkraan op uw waterleiding aangesloten. Zo worden sedimenten, en onder meer de chloorsmaak en -geur uit uw leidingwater verwijderd, waardoor u kan genieten van lekker drinkwater uit elke kraan in huis.

Omgekeerde Osmose

Met dit drinkwatersysteem wordt uw water door een osmosemembraan geperst, waardoor het een niveau van zuiverheid verkrijgt dat veel soorten flessenwater overstijgt.
Het zuiverste water.

Pearl Waterkoeler

De Pearl waterkoeler wordt direct aangesloten op de waterleiding. Dankzij de actieve koolfilter, het koelsysteem en het CO2-systeem, staat de Pearl steeds klaar om een glas zuiver, lekker en fris water te leveren, met keuze tussen plat- en bruiswater.

Wenst u meer informatie over onze drinkwatersystemen, of ontvangt u graag een offerte op maat? Laat uw gegevens achter via het contactformulier, en wij contacteren u zo snel mogelijk terug.

Contacteer ons!

Contact form

EcoWater Systems Europe NV deelt deze gegevens nooit met derde partijen. Uw gegevens worden enkel gebruikt om te beantwoorden aan uw vraag. Voor meer informatie kan u ons privacybeleid raadplegen.

Meer informatie

Wenst u meer gedetailleerde informatie over filtratie met actieve kool, klikt u dan hier. Voor meer informatie over omgekeerde osmose kan u op deze pagina terecht. Als u een debiet nodig hebt dat het gewone huishoudelijk gebruik overstijgt, leest u dan verder op onze professionele pagina’s.

Daarenboven is onze dienstverlening van wereldklasse, met onder meer onze eigen service- en plaatsingsdienst. Als u daar meer over wil weten, kan u op onze servicepagina terecht.